Aktiv firmadag med Teambuilding København

Aktiv firmadag med Teambuilding København

Har du et firma i København eller omegn? Og vil du gerne invitere dine medarbejdere på en fed dag med aktivt teambuilding? Så har jeg et mega godt tip, da vi i mit firma lige har haft en vildt sjov dag med Teambuilding København, hvor vi både boostede vores sammenhold og lærte masser af nye ting om hinanden.

Hjælp til planlægning og udførelse med Teambuilding København

Vi har ret mange forskellige teams i det firma, jeg arbejder for, og mange af os arbejder hjemmefra eller er ude til møder de fleste dage i ugen, så det er begrænset hvor meget tid vi har sammen på kontoret (læs også om lækker madordning på kontoret). Derfor elsker jeg, når vores ledelse holder vores teambuilding dage. Dem har vi ca. en hel dag hver tredje måned. Denne gang havde de fundet Teambuilding København, og vi havde bare en mega sjov dag. Det var aktiviteter, som krævede samarbejde, nærvær og så var det bare god underholdning for alle. Jeg var også imponeret over, hvor mange ting jeg ikke vidste man kunne lave i København. Det var dejlig nemt at være med, fordi arrangøren havde total styr på tidsplanen, hurtigt lærte vore navne, og var i super godt humør hele dagen. Og med den fantastiske sommer vi har haft i Danmark i år, var vejret heldigvis også med os på dagen.

Få det største udvalg af aktiviteter inden for mange forskellige genrer

Det er forskelligt, hvordan vores ledelse vælger at holde vores firmadage, men denne gang fik vi lov at melde os på nogle forskellige aktiviteter hver især. Det eneste kriterie var, at vi ikke måtte tale med hinanden om, hvilke vi valgte. På den måde sikrede de sig, at vi ikke kom sammen med dem vi taler bedst med og mest med. Jeg valgte at første aktivitet med Teambuilding København skulle være madlavning, hvor vi lærte at bage croissanter med en dygtig bagermester. Noget jeg forresten altid godt har kunne tænke med at lære! Bagefter var jeg til sport (så jeg kunne forbrænde alle de croissanter, som jeg lige havde kørt ind), hvor vi var ude at sejle i kajak. Det var tomandskajak, så det gjaldt om, at holde balancen sammen, samt at ro i samme rytme. Og her var der selvfølgelig en konkurrence om, hvem der kom først. Til sidst var jeg faktisk ude at sejle igen, men på en mere udfordrende måde, hvor vi skulle løse opgaver ved forskellige poster.

En vildt sjov, inspirerende dag, hvor jeg lærte nogle af mine kollegaer at kende på en helt anden måde.