Social og sundhedsuddannelse kan noget

Emne: Lad og tale om Social og sundhedsuddannelse

Hej bloggen! Jeg er glad for, at I er kommet forbi i dag, for det skal nemlig handle om Social og sundhedsuddannelse, som er en super fed uddannelse. Du kan læse med her på bloggen og lære mere omkring denne uddannelse.

Har du lyst til at tage en Social og sundhedsuddannelse

Social og sundhedsuddannelse kan noget

I dag her på bloggen skal vi tale om uddannelse. Hvilken uddannelse skal du starte på næste sommer? Nu har der lige være studiestart, men det er stadig ikke for tidligt at tænke på, hvad du selv vil søge ind på. Der er jo ansøgningsfrist lang tid før skolestart. Vi skal tale lidt om social og sundhedsuddannelse på Diagonissestiftelsen? Man kan sige, at dette er en uddannelse, for dig der vil gøre en forskel for andre mennesker i denne verden. Hvis det er dig, som skal gå på denne uddannelse, så har du denne profil: Et stort hjerte for alle slags mennesker, du er vild med at gøre deres dag bedre i form af dit arbejde, og du har masser af overskud og tålmodighed. Derudover er empati meget vigtigt. Du har mod på mennesker, som ikke har det så nemt enten fordi de er syge eller gamle. Derfor kan det være nogle prøvende jobs, som man kommer ud i efter denne uddannelse. Men det er ligeså givende! Jeg kender mange, som arbejder i jobs i denne sektor, og det er utrolig givende. Du er den slags person, som elsker at putte et smil på borgernes læber. De får en bedre dag, fordi du har været forbi.

Lyder det som noget for dig?

Hvis det, som jeg har skrevet indtil videre, lyder som noget for dig, så synes jeg klart, at du skal under søge Social og sundhedsuddannelse på denne skole. Det er en lille skole, så du får en utrolig tryg hverdag, hvor alle kender alle. Men denne uddannelse i social og sundhed, kan du komme ud til mange forskellige slags mennesker i mange forskellige situationer og lag af samfundet. Mange forskellige aldre også. På denne Social og sundhedsuddannelse går der mange andre unge studerende, så du skal ikke være nervøs for, om du får venner. Det er jeg helt sikker på, at du gør, med det kæmpe sociale miljø. Det er det et sted, hvor alle føler sig super trygge ved hinanden, fordi det som sagt er så forholdsvis småt et sted.

Læs mere om uddannelsen her på bloggen.