Det skal handle om huse og energiberegning i dag her på bloggen, så velkommen tilbage og jeg håber at I vil læse med.

Energiberegning af dit hus

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I vil læse med. Det skal handle om huse og energiberegning i dag her på bloggen. Det kan være, at du ejer et hus, som du vil ombygge eller du vil begive dig ud i nybyggerdrømmen, så læs med og lære meget mere om energi og huse.

Hvad er energiberegning? Læs med og lær meget mere om dette emne

Det skal som sagt handle om energiberegning i dag her på bloggen. Hvad er det? Det er det, som jeg vil fortælle dig om i dag her på bloggen. Det er faktisk et ret så vigtigt emne, hvis du ejer en bolig. Og derfor er jeg glad for, at I vil læse med i dag. Som sagt er dette for dem, som ejer et hus eller en lejlighed. Eller husbåd for den sags skyld… Har du et hus, hvor du godt kunne tænke dig at renovere køkken, badeværelse, stue eller rive nogle vægge ned? Eller vil du bygge helt nyt hus? Der er mange måder, at lave om på og bygge nyt på og lige meget hvad, så er det vigtigt, at få lavet en energiberegning fra et firma som det, jeg vil tale om i dag. Jeg har været kunde hos det firma, som jeg gerne vil sætte fokus på i dag, da vi skulle bygge nyt hus. De kan både regne mere statiske beregninger, og så kan de lave de her energiberegninger.

Vi har bygget helt nyt hus, og nu bor vi her

Vi er så glade for, at vi byggede nyt hus. Og det er bare SÅ mega vigtigt, at man har styr på sit hus, og energiberegning er en af de ting, som er vigtige at have styr på, når man vil bygge nyt. Det er der selvfølgelig mange ting som er, men dette er virkelig vigtigt for både din sikkerhed i huset og miljøet. hvis du har lyst til at lære mere om disse beregninger, så har jeg linket til firmaets hjemmeside længere oppe i denne blogpost. Jeg synes virkelig, at de var gode at samarbejde med. De var fuld af kundeservice, svarede gerne på vores (måske lidt dumme) spørgsmål, og så var dukke de op til tiden med et smil.

Du kan også læse mere om bolig lige her. Og så håber jeg bare, at denne blogpost var en hjælp til dig som skal igang med at renovere eller bygge nyt.