Frisør i Dalum er med på moden

Hvis du er bosat på det nordlige Fyn eller i Odense-området, kan du finde din frisør Dalum, som klipper frisurer efter tidens trends. En frisure der er på mode lige nu, er den klassiske afro. Denne frisure kræver et tæt krøllet hår og en masse pleje i form af olie og balsam efter klipning. Det er den tætte og korthårede afro der er populær lige nu, ligesom den var i 1970’erne. Find derfor med fordel en frisør i Dalum, der kan klippe denne moderigtige frisure.

En anden frisure der er på mode lige nu, er den såkaldte ‘expensive brunette’. Det er ikke frisurens pris, der afgør navnet, det afhænger af hårets udseende. Farven ser dyr ud, hvilket står i kontrast til de seneste par års trends, hvor det tjavsede pandehår eller striberne skulle se lidt tilfældigt og hjemmelavet ud. Man opnår farven ‘expensive brunette’ ved at blande en masse forskellige små striber med farver. Disse kaldes også baby lights.

Har din frisør i Dalum styr på produkterne?

Når du skal vælge din frisør i Dalum, anbefales det at du vælger en, der har tænkt over hvilke hårprodukter, der anvendes. Det er essentielt at der bruges naturprodukter, som giver dit hår glans på naturlig vis.

Et internationalt anerkendt hårprodukt kommer fra Paul Mitchell. Disse produkter er baseret på skånsomme og naturlige ingredienser, som er udvundet på en awapuhi-plantage på Hawaii. Produkterne sikrer en effektiv pleje af dit hår, og det kan nemt styles, uden at det udsættes for skadelige stoffer. På den måde belaster det ikke dit hår og dets struktur, det gavner det ligefrem.

Det er væsentligt, at din frisør har et indgående kendskab til alle produkter i salonen. På den måde kan vedkommende give den bedste vejledning, når det kommer til, hvilke produkter der passer dig. I tilfælde af at du har sart og følsomt hår, er dette særlig vigtigt.