Impotens er helt normalt for mænd

Impotens er helt normalt for mænd

Hej alle sammen, i dag skal vi tale om noget, som er blevet ret tabulagt. Det skal nemlig handle om impotens, som mange mænd oplever. Det er i alle aldre, men især når mænd rammer den højere alder, at de kan opleve det. Læs med og lær meget mere.

Impotens er helt normalt

Der er mange mænd, som oplever impotens i løbet af deres liv. Det er en helt normalt lidelse, og der kan være rigtig mange grunde til at man oplever dette. Det kan for eksempel være, at man går igennem en stresset periode på arbejdet. Hvis du har mange ting, som bare kører rundt oppe i hovedet, så kan det være svært at mærke sin krop og blive liderlig. Hvis ikke du kan dette, kan det også være rigtig svært at gennemføre et samleje. Det kan være super frustrerende for både dig og din partner, men mit bedste råd er bare, at I taler sammen om, hvad der foregår. Måske kan selve samtalen hjælpe dig mere til at slappe af og komme mere ned i din krop. Du kan også i værste fald søge lægehjælp, da det kan være en god idé at tale med en professionel om din stress.

Andre grunde til denne lidelse

Som sagt kan der være rigtig mange grunde til, at du som mand oplever impotens. Ud over stress, som vi lige talte om ovenfor, så kan det også være, at du netop er begyndt på ny medicin. Denne medicin kan godt have som bivirkning, at du får problemer med rejsning. Er dette tilfældet, så bør du igen søge læge, som kan hjælpe dig med om det helt bestemt er medicinen, der giver dig impotens, eller om der er andre grunde. Lægen kan herefter bestemme, om der skal skiftes medicin eller evt. reguleres i dosis. Hvis dette ikke er problemet, så kan du kigge på, at træne din muskulatur i bækkenet. Musklerne i bækkenbunden er altafgørende for din rejsning, da disse muskler øger blodgennemstrømningen til din penis. Hvis de er blevet slappe, kan dette være en årsag til, at du oplever problemer med impotens. Det er ikke en muskel, som vi træner bevist, så derfor skal man tænke over, at træne denne. Øvelser til træning af bækkenbunden kan du finde online eller på den hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.