4 tips til teltudlejning

4 tips til teltudlejning

Skal I holde fest i haven? Og har I tænkt på, at holde det i et telt? Så har jeg her 4 tips til jeres fest, teltudlejning, mad osv. Jeg har netop selv holdt fest for min mand, og jeg har masser at dele. Jeg håber I vil læse med!

Teltudlejning er super nemt med Trekantens Telt- & Serviceudlejning

Jeg Googlede og Googlede for at finde et firma med billig og god teltudlejning, og jeg fandt efter lidt tid Trekantens Telt- & Serviceudlejning. De lejer telte til hele landet, så det er mit første tip, fordi det er lige meget hvor du bor. Jeg lejede et stort telt med vinduer og trægulv, som de kom og satte op to dage før vores fest. Jeg valgte teltet med vinduer, fordi jeg synes det var hyggeligt, at vi kunne kigge ud i vores have om aftenen. Så ville jeg hænge lyskæder op og stille fakler langs stien til huset, hvor gæsterne kunne bruge toilettet. Teltudlejning var super nemt, og så var det streget af listen. De kom endda også og pillede teltet ned dagen efter festen.

Mad til festen

Jeg bestilte to kokke til at komme og lave mad i vores køkken, så vi ikke skulle tænke over det. Jeg skulle ikke stresse over at købe ind, stå i køkkenet mens vi havde gæster, og skulle heller ikke stå for alt opvasken bagefter. Det kan klart anbefales. Og så havde vi hyret to unge piger (vores venners døtre) til at servere og rydde af efter maden. Det fungerede vildt godt, og jeg var sikker på, at alle havde vin og vand, som de ønskede.

Musik og underholdning

Jeg var helt sikker på, at vi skulle have noget live musik, så folk kom op og danse efter maden. Der var også en del, som havde sagt, at de gerne ville holde en tale nu min mand blev 60 år. Så derfor havde jeg bestilt et band, som kom og spillede fra kl 21. De spillede en masse kendte numre, men jeg havde også spurgt om de kunne spille noget musik fra 20’er, som rigtig kunne få gang i folk. Det var sådan en fornøjelse og så sjovt at se folk. Der var 4 taler, som alle var super underholdende, og dem havde vi spredt ud over aftenen, så man ikke sad og kedede sig pludselig.

Jeg håber, at I kunne bruge nogle af mine tips til en god fest! Læs også her om gode lokaler, hvis du skal holde firmafest.