flexleasing

Flexleasing: Hvad med en luksusbil i julegave?

Julen nærmer sig, og der er fuld gang i ønskesedlerne og gaveindkøbene. Men hvorfor ikke give dig selv en gave, du virkelig vil elske? Glem alt om nye telefoner og hotelophold. Det, du har brug for, er flexleasing. Med en flexleasingaftale kan du omsider få råd til bilen, du drømmer om – se bare her.

Med flexleasing behøver du ikke nøjes

Den høje registreringsafgift i Danmark betyder, at mange må vinke farvel til drømmebilen, der kun forbliver en drøm. Det behøver den dog ikke, hvis du flexleaser. Når du flexleaser, betaler du kun en del af registreringsafgiften hver måned i leasingperioden. Og når leasingperioden er slut, er bilen fri for registreringsafgift. Dermed betaler du altså kun registreringsafgift for den periode, hvor du rent faktisk kører. Ved at dele afgiften op, får du en langt mindre kapitalbinding, og i praksis betyder det, at du får råd til de biler, du før kun kunne drømme om.

Månedlige rater giver dig overskud i økonomien

Ud over at flexleasing giver dig mulighed for at få råd til biler i en høj prisklasse, så får du også mere frihed på andre punkter. Det er nemlig bare lidt mere overskueligt, når du afbetaler lidt ad gangen i stedet for at skulle betale det hele på én gang.

Den månedlige udgift til flexleasing består af to ting, dels afbetalingen på registreringsafgiften, dels en rente til leasingselskabet. Det skyldes, at du kun lejer bilen af leasingselskabet. Privatpersoner har nemlig ikke lov til at eje flexleasede køretøjer. Når du lejer af leasingselskabet, er det dog helt lovligt.

Hvad du ønsker, skal du få…

Der er stort set ingen begrænsning for, hvilke biler, du kan flexlease. Hvad enten du selv finder en bil eller får et leasingselskab til at hjælpe dig, er der masser af muligheder. Du kan se flere eksempler på biler til flexleasing på Special Cars hjemmeside. De har alt fra Audi til Porsche, BMW, Mercedes og meget mere.

Få hjælp og vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvilken bil der passer til dig, kan du kontakte Special Cars. De er eksperter indenfor deres felt og kender både guld- og faldgruber, når det kommer til flexleasing. Desuden hjælper de dig med at få transporteret bilen hjem, når du har fundet den rigtige. På den måde bliver det ikke meget lettere for dig. Du skal bare fremsige dit ønske, og så bliver det til virkelighed.