Afspær område med pullerter

Afspær område med pullerter

Hej alle sammen! I dag skal det handle om pullerter. Ved du hvad dette er? Det er en enkel form for afspærring, som du med sikkerhed har set i bybilledet, men bare ikke kender navnet på. Pullerter bruges omkring trafik vs. fortorv eller ved gågader. Læs med i dag og lær mere. 

Hvordan virker pullerter?

Det er en super smart måde at afspærre områder, hvor der både er trafik fra biler, lastbiler, busser m.m. samt fodgængere. Dette kan være ved enden af en gågade, på en parkeringsplads, omkring en fabriks aflæsningsområde og mange andre steder. Det er også populært, fordi vi de seneste år desværre har set et stigende antal terrorangreb begået med køretøjer. Disser pullerter sørger for, at en bil ikke kan køre ind, hvor der er en menneskemængde. De skaber større sikkerhed. Der findes selvfølgelig mange forskellige slags af disse, og dette kan du læse meget mere om via det link, som jeg har indsat længere oppe i denne blogpost. Der er faste pullerter, nogle som kan køre op og ned, der er forskellige størrelser, aftagelige, nedsænkelige, automatiske og forskellige materialer. Fælles for dem alle er, at de skaber en større sikkerhed for mennesker i det område, hvor de er opstillet.

Er du interesseret?

Hvis du er interesseret i at høre mere om dette, så kan du kontkate Ishøj Hegn, som levere pullerter, hegn, trådhegn, afspærring, låse, terrorsikring. De kan med garanti kan give dig råd og vejledning til, hvilken type pullert, du bør vælge. Synes du ikke, at du har hørt om pullerter før, men kender dem hvis du ser et billede? Så kan det være, at du har hørt betegnelserne: Elektrisk pullert, automatisk pullert, semiautomatisk pullert, halvautomatisk pullert eller elektrisk pullert. Det er egentlig også ligemeget, om du kender ordet for dem. Det vigtigste er, at du får den rigtige type sat op i det område, hvor du har brug for dem. Ishøj Hegn hjælper alle slags kunder, med alle mulige slags opgaver. Store som små firmaer, store som små opgaver. Det er lige meget om der skal opsættes 2 eller 200 pullerter, så står du til rådighed. Du kan kontakte dem via deres kontaktformular på deres hjemmeside, og så vender de tilbage med et godt tilbud. De går højt op i en god pris, god service, og at deres kunder er tilfredse med at handle hos dem. De kommer ud til dig og sætter dem alle op, så du skal ikke være bange for, om du gør det korrekt. Det bliver gjort for dig.

Læs mere her.