I dag skal det handle om betonfliser, men selvfølgelig ikke hvilke som helst. Det skal handle om nogle af de bedste på markedet.

Gode betonfliser

Hej bloggen! I dag skal det handle om betonfliser, men selvfølgelig ikke hvilke som helst. Det skal handle om nogle af de bedste på markedet. Om nogle, som bliver produceret her i Danmark, i byen Farum. De har deres helt egen fabrik i denne virksomhed, og derfor kan de også sikre en super god kvalitet konstant. 

De bedste betonfliser på markedet

Den virksomhed, som det skal handle om i dag ligger i Farum lidt udenfor København. De hvad de har med at gøre, og de er stolte af deres kvalitetsfyldte produkter. De går op i, at enhver betonfliser er skabt af kvalitet og vil holde i mange, mange år, når den er lagt på jorden. Alle materialer, som denne virksomhed bruger, er nøje udvalgte og har den højeste kvalitet du finder på markedet. De har en kundeskare, som konsekvent kommer til dem, fordi de ved, hvor god kvalitet de får for deres penge her. Og det er med god grund, for denne virksomhed har nu levet igennem tre generationer. Det er selvfølgelig Farum Beton vi skal tale om. De har alle mulige design af deres fliser, så du kan få masser af forskellige fliser med et naturligt look: granit, teglklinker, sandsten og travertin. You name it.

50+ års erfaring på området

Hos Farum Betonfliser ved de godt, hvor stor en beslutning det er, at vælge fliser. De skal jo gerne ligge der er i mange år fremadrettet, og man har ikke lyst til at blive træt af dem. Det er en stor beslutning og en stor investering. Derfor er det også vigtig for Farum Betonfliser at gøre opmærksom på, at deres medarbejdere er super kompetente og kan hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning omkring fliser til jeres projekt. Om det er have, forhave, indkørsel eller hvad I har brug for fliser til. Deres salgskonsulenter kender enhver en flise, farve og mulighed hos Farum Betonfliser. Dem kan du tale med, hvis du tager ud til Farum Beton i (sjovt nok) Farum. Og hvis du har lyst til at lære mere om fliser, idéer til projekter eller andet, så kan du tage til åbent hus d. 16. april, hvor deres havearkitekt Mie, når kigger forbi og fortæller om planlægning af havens rum. Her vil være masser af inspiration og gode tips, som du kan tage med hjem og tilføje til dit projekt.

Læs også meget mere på bloggen her. God dag!