Jeg vil tale om arbejdsmerch i dag, og det er lige så sjovt, som det lyder. Det skal nemlig handle om, hvordan du kan få en personligt stempel.

Arbejdsmerch? Kig på et personligt stempel.

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I i dag er kommet her forbi bloggen. Jeg vil tale om arbejdsmerch i dag, og det er lige så sjovt, som det lyder. Det skal nemlig handle om, hvordan du kan få en personligt stempel. Læs med og lær meget mere.

Få et personligt stempel til din virksomhed

Jeg har set mange små, nyopstartede virksomheder på TikTok, som har et stempel. De bruge det til at lukke snøren på pakken. Så de smelter noget voks og hælder ud, og så stempler de i vokset med deres logo eller navn. Det er super sejt og noget, som jeg virkelig overvejer også at få. Et stempel med dine personlige detaljer kan set you apart from the rest. Der er så mange små og store virksomheder derude og derfor synes jeg, at det er vildt sejt at have det der personlige præg. Der findes mangle forskellige typer at de her stempler. Det firma, som jeg i dag vil sætte fokus på har blandt andet Classic Line, Printer Line, EOS og Lommestempler, som alle sammen kan laves med lige den tekst, som du ønsker skal stå der. Jeg kunne godt tænke mig et stempel med mit logo og et med mine initialer. Jeg synes nemlig også, at det er vildt sejt til breve, hvor man lige kan lukke dem bagpå med sine initialer eller blot et symbol som et hjerte eller der kan måske stå Jeg Elsker Dig <3. Jeg er vildt inspireret af de her stempler. Læs med nedenfor.

Det er virkelig en fin trend

Det er jo en gammel ting, at have et stempel. Det så vi i 80’erne og 90’erne. Men det er blevet moderne igen. Ting kommer og går jo, men stemplet er så kommet igen nu. Det firma, som jeg har fundet til jer i dag har mange forskellige stempler. Det er meget sjovt at kigge rundt på deres hjemmeside, og se hvilket stempel man kunne ønske sig. Jeg kunne godt tænke mig at købe et stempel som er af træ og ikke har nogen mekanisme, men blot skal ned på noget voks og boom, så er der stemplet. Det synes jeg personligt er det sejeste. Er du blevet interesseret? Så synes jeg klart, at du skal tjekke deres hjemmeside ud i dag og kontakte deres søde medarbejder, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Du kan læse meget mere indenfor job lige her.