I dag skal vi tale om naturen. Jeg elsker at tage mig af naturen ved at samle skrald, plante buske og træer, ikke overforbruge. Så i dag skal vi tale om skovrejsning

Hvad vil skovrejsning sige?

Hej alle I dejlige læsere! I dag skal vi tale om naturen. Jeg elsker at tage mig af naturen ved at samle skrald, plante buske og træer, ikke overforbruge. Så i dag skal vi tale om skovrejsning og om miljøbevidsthed, hvad en skovrejsning er, og hvordan du kan få det gjort. Læs med om dette emne.

 

Med skovrejsning kan du opleve skoven tage form first hand og nyde naturen

Det er virkelig ærgeligt at se alt det skov, som bliver taget væk, fordi der skal bygges huse, lejligheder osv. Vi ødelægger naturen. Derfor synes jeg at dagens emne er endnu vigtigere end nogensinde. Hvad er skovrejsning? En skovrejsning betyder, at man planter skov på et bestemt område. Når man planter træer, så gør man noget rigtig godt for miljøet, så det kan være, at man planter træer på sin egen grund. Det kan også være, at det er kommunen, som planter frø til en ny skov. Det er noget, som er vigtigere end nogensinde. Træer og planter skaber nemlig ilt, så vi har brug for dem på jorden. Den skovrejser, som jeg taler om i dag, plantede faktisk sin første skov for hele 30 år siden i Irlands smukke natur. Læs med.

30 år siden

Det er et ret unik titel at være skovrejser og foretage skovrejsning i Danmark og andre steder på jorden. Det er smukt, føles godt og er VIRKELIG godt for naturen. Det er både godt for os mennesker og for dyrene på jorden. Det tager ikke længe fra man planter, til man virkelig kan nyde synet af planterne der vokser sig store og frodige. Og hvem elsker ikke at gå tur i den dejlige natur og nyde den? Selvom træer er længe om at blive store, så er det typisk de første 3 år, at glæden er den største. Vidste du det? Jeg vil virkelig anbefale, at man planter alt det man kan, hvis man har pladsen. Den skovrejser, som jeg i dag taler om kan hjælpe med alt det praktiske. Skovrejsning er ikke svært, men det kan stadig være rart at spørge nogen til råds, hvis du er i tvivl. Du kan kontakte den virksomhed, som jeg linkede til længere oppe. Men du kan også bare selv gå igang. Jeg håber, at denne blogpost har skabt interesse indenfor dette område, og at du har fået lyst til at plante løs i din have og så videre.

Læs mere her.