Hej bloggen. Tak fordi I er kommet forbi her i dag. Det skal handle om Dickies 874, som er et super cool brand der stammer helt tilbage fra 1922.

Det nye brand, jeg har opdaget: Dickies 874

Hej bloggen. Tak fordi I er kommet forbi her i dag. Det skal handle om Dickies 874, som er et super cool brand der stammer helt tilbage fra 1922. Det er vildt at have sådan en lang historie, og det skal vi tale om i dag. 

Dickies 874 har både historien, kundekredsen og kvaliteten

Jeg elsker jo at tale om mode herinde på bloggen, og i dag skal det igen handle om et brand, som jeg er blevet rigtig glad for. Så jeg er glad for, at du vil læse med her i dag, hvor vi skal tale om Dickies 874. Det er et brand 1922, hvor de designede det første par dungarees. De har altid være kendt for deres gode kvalitet og nytænktning. I 70’erne nytænkte de endnu et produkt, og nu har de gjort det igen med tøj til skatere. Det er en stor ting i den gruppe, at deres bukser kan holde til det meste fordi de måske falder på asfalt osv. Dette brand har masser af historie med i bagagen. De er dygtige til, at lytte til, hvad deres kunder efterspørger og på den måde gang på gang gøre sig relevant i modeverdenen, som ellers er en verden hvor der konkurreres om pladsen. Jeg er virkelig glad for især deres bukser, som jeg har brugt i mange år. Jeg er sikker på, at jeg aldrig kommer til at skifte brand i bukser, for de er simpelthen så gode både i fit og kvalitet. Og prisen er også god! 

Jeg er vild med deres designs

Jeg kan virkelig godt lide dette brand. Det er rimelig nye for mig, men noget, som jeg virkelig har kigget meget ind i siden jeg opdagede det. Dette brand har godt fat i mange forskellige kulturer af USA. Men er også kommet frem i resten af verden og nu i Danmark er de blevet super store. Mange er kommet med på Dickies 874 bølgen med årene, nu er jeg også med. Dette brand er super inkluderende for alle mulige grupper. De er skatere, streetpersoner og andre, som har båret Dickies 874 videre ind i 2020, men også arbejdspersoner osv. De kan faktisk fejre 100 års jubilæum, hvilket er mega sejt i en skiftende branche som modebranchen. Jeg håber, at du har fået lyst til at kigge på dette seje brand, nu hvor du har læst min blogpost.

Læs mere lige her og lad mig vide i kommentarfeltet, hvis du køber noget af deres tøj.