en gardinbus hjælper med indretning

En gratis gardinbus gør indretningen meget lettere

Er du flyttet i ny bolig? Så ved du, at der er mange ting, der skal gøres. Det kan virke som om listen af opgaver aldrig ender i rodet af flyttekasser, udpakning og indretning. En gratis gardinbus gør det meget nemmere at få indrettet dit drømmehjem. Du skal nemlig hverken styrte ud i et hav af butikker eller søge nettet tyndt efter de rigtige gardiner. Med en gardinbus kommer de til dig.

Hvad er en gardinbus?

Er du ubekendt med gardinbussen, så er det på tide, at du lære den at kende. En gardinbus er den smarte kombination af bekvemmelig nethandel og vejledning fra butikkerne. Den kører nemlig butikken ud til dig, så du både kan købe og gå på opdagelse i det store udvalg af gardiner. Det kan være svært at vælge gardiner, når man står i en butik langt væk fra, hvor de skal hænge – for slet ikke at tale om at handle på nettet. Når gardinbussen kører ud til dig, kan du derimod både mærke og se gardinerne i din egen bolig.

Hvilke gardiner skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke gardiner, du skal vælge? Det kan være rart at have noget at gå efter, når der er så mange muligheder. Derfor kan du overveje:

1.      Vil du have ens gardiner i hele huset?

Det kan give en fornemmelse af ro og sammenhæng i hjemmet, når et element går igen. Ønsker du, at et rum skal skille sig ud, kan det også være en måde at udtrykke det på, ved at lade gardinerne være anderledes end i resten af hjemmet.

2.      Skal de være pæne eller praktiske?

Dette betyder ikke, at dine gardiner ikke kan være begge dele. Du kan sagtens finde både praktiske og pæne gardiner. Pointen er dog, at funktionen kan være et godt udgangspunkt. Vil du fx gerne kunne lukke lyset ude i soveværelset, så se udvalget af mørklægningsgardiner.

3.      Hvilken type gardiner vil du have?

Gardinbussen har mange forskellige typer gardiner: Rullegardiner, foldegardiner, persienner, almindelige stofgardiner og meget mere. Hvis der er én bestemt type gardiner, du godt kan lide, så kan det også være et pejlemærke at gå ud fra.

Husk på, at du altid kan få vejledning af den professionelle gardinekspert, der kører med gardinbussen. Det er helt gratis! Gå til Textilringens hjemmeside og bestil i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *