klaverstemmer kan stemme dit

Få stemt dit klaver af klaverstemmer

Har du et klaver derhjemme, som har brug for at blive stemt? Hvordan skulle du vide det tænker du sikkert. Hvis man har øre for toner, så er det faktisk rigtig nemt at høre, om dit klaver mangler at blive stemt. Det handler nemlig om tonerne er klare og stemmer overens med de andre toner, som du hører på klaveret, når du tjekker tonerne igennem. Læs mere i dette indlæg om klaver og klaverstemmer og bliv lidt klogere på emnet.

Hvad er en klaverstemmer?

En person kan lære at blive klaverstemmer. Det er ikke som sådan en uddannelse, men det kræver meget øvelse før man bliver rigtig dygtig til at stemme klaver. Det er typisk noget man lærer gennem sin musikuddannelse eller når man lærer at spille klaver. Det er alle, som kan blive klaverstemmer, men det er ikke alle, der er lige dygtige til det. Det kommer meget an på ens egen ressourcer og kompetencer. Typisk er alle klaverstemmere også rigtig gode til at spille klaver.

Leder du efter en til at stemme dit klaver?

Hvis du leder efter en professionel klaverstemmer med mange års erfaring, så kan du med fordel kontakte Phil Nice, som er meget populær i Danmark. Phil er super venlig og meget erfaren på området inden for klaver. Han har nemlig spillet klaver i mange år og ikke kun på et uprofessionelt plan. Phil har nemlig optrådt rigtig mange gange for større publikum og for mindre publikum. Han har både spillet med andre, men også spillet solo foran andre mennesker. Derfor har Phil lige netop styr på sit klaver og også andre instrumenter. Phil kan nemlig spille en hel del instrumenter og han er ikke kun klaverstemmer.

Phil Nice laver ikke kun klaverstemning

Phil Nice er både musiklærer, optræder, instrumentstemmer, idol og ikke mindst klaverstemmer. Han rejser rundt i Danmark og optræder, men han hjælper også børn og unge med at blive dygtige til instrumenter. Han er nemlig passioneret omkring musik og mange forskellige instrumenter. Phil kan også synge, så hvis du har brug for sangundervisning, så kan Phil også hjælpe med det. Phil kan både kontaktes over internettet og på telefon. Du skal simpelthen bare spørge, om han har tid til at tage dig ind, som hans lærling. Hvis du skal have stemt klaver, så kan du med fordel ringe eller skrive en mail.

 

Vil du vide mere om dødsbo, så kan du læse mere om det i linket. Det er rigtig gode informationer.