I dag skal vi tale om festmusik. Jeg ved godt, at vi ikke kan holde fest lige nu, men i dag skal vi altså tale om god festmusik til din næste fest.

Festmusik er essensen af din fest

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om festmusik. Jeg ved godt, at vi ikke kan holde fest lige nu, men i dag skal vi altså tale om god festmusik til din næste fest. Så kan du jo gå og planlægge din genåbningsfest efter COVID er ovre. Læs med.

Festmusik med denne geniale kunstner

Jeg vil i dag her på bloggen tale om festmusik fra en helt bestemt kunstner. Denne artist er super dygtig. Han er både festmusiker og så arbejder han også med unge, nyudklækkede musikerer som skal lære at spille et instrument eller synge. Hvorfor hyre denne musiker? Det skal du netop fordi han kan tilbyde festmusik – både som solomusiker og entertainer. Jeg har brugt ham til et par fester før COVID satte ind. Der havde vi både en dobbelt fødselsdag, et kobberbryllup og en konfirmation. Der spillede han faktisk til alle tre, fordi han til den første fest gjorde det så godt, at vi bare måtte hyre ham igen. Han har sin helt egen unikke tilgang til festmusik og -underholdning, som både omfatter multiinstrumental solomusik og et karaoke-show. Jeg kan love dig, fordi jeg selv hyrede ham til min fødselsdagsfest før COVID tog sit indtag. Jeg er tvilling. Deraf den dobbelte fødselsdagsfest 🙂 Det var mine forældres kobberbryllup og så var det min halvsøsters konfirmation. Hun er 15 år.

Hvorfor hyre netop denne mand?

Der er jo mange mennesker som kan underholde med festmusik, men der er få mennesker som han her. Han er så god til at underholde gæsterne. Der mangeler ingenting. Man kan også ønske musik. Så da vi holdte stor fødselsdagsfest, var det bare en meeeega god aften med højt humør og sang og drinks. Og hvem vil ikke fortsætte denne success? Derfor hyrede vi ham til festmusik igen og igen. Jeg synes han var helt vildt dygtig, og jeg følte helt, at jeg forkæle mine gæster med god festmusik. Mega fed oplevelse! Jeg fik også mega mange kommentarer og takkekort efterfølgende, hvor folk takkede for den bedste aften med fed musik og godt selskab. Det er virkelig ikke løgn, når man taler om, at musik sætter stemningen. Det gør det. Og jeg skal lige huske at sige, at man jo kan få den slags musik, som man ønsker. Det er så fedt. Jeg ønskede 90’er musik, fordi jeg er fra 90’erne sammen med min tvilling, og vi synes det var en fedt rød tråd.

Du kan også læse mere om fest lige her på bloggen.