min historie om frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde i udlandet, her kommer min historie

Jeg har af flere omgange lavet frivilligt arbejde i udlandet, og jeg har elsket det. Jeg har altid godt kunne lide, at gøre noget i en god sags tjeneste. Om det er at samle penge ind til et godt projekt, hjælpe min nabo med at skovle sne, eller at lave frivilligt arbejde i udlandet.

Frivilligt arbejde i udlandet

Som sagt elsker jeg, at gøre noget i en god sags tjeneste. Frivilligt arbejde har altid faldt mig naturligt, og jeg samlede engang penge ind, fordi vores lokale købmand måske skulle lukke. Jeg startede en fond, fordi jeg synes, at det ville være en skam. Så da jeg var færdig med gymnasiet tog jeg for første gang på et ophold, hvor jeg skulle lave frivilligt arbejde i udlandet. Det var et ophold, hvor jeg blev sendt til Thailand, for at undervise børn i sproglige færdigheder, så de har mulighed for at få en god uddannelse i deres liv. Vi underviste i engelsk, men også i matematik. For at komme på dette ophold, skulle man være flydende i engelsk, have en naturlig åbenhed for nye muligheder, man har lyst til at gøre en forskel, man har et positivt sind, samt respekt for kultur og andre menneskers måde at leve på.

Hvorfor jeg gang på gang laver frivilligt arbejde i udlandet

Jeg elsker, når jeg får mulighed for igen at tage til udlandet, for at lave frivilligt arbejde. Jeg skal afsted for fjerde gang her til efteråret. Jeg har oplevet nogle helt unikke steder i verden. Jeg har som sagt været i Thailand for at undervise børn, hvilket var en helt unik oplevelse. Jeg føler, at jeg havde mulighed for at få et bånd med mennesker fra en helt anden kultur, som jeg aldrig havde mødt, hvis jeg ikke havde lavet frivilligt arbejde i udlandet. Jeg har undervist munke i engelsk i Laos, hvilket var et kig ind i en kultur, som jeg ellers aldrig ville have oplevet. Jeg har lavet frivilligt arbejdet på forskellige skoler i Afrika, hvor vi blandt andet dyrkede sport med en masse børn. Vi lærte dem blandt andet håndbold, som de elskede. Det gjorde mig ret stolt! Til efteråret skal jeg, som sagt, afsted igen. Her skal jeg til Guyana, hvor jeg skal arbejde med Amerindians i Amazonas. Her skal vi hjælpe med mange ting, men blandt andet at bevare deres natur og kultur, hvilket jeg glæder mig meget til!