Gør hverdagen nemmere med Skolemad

Gør hverdagen nemmere med Skolemad

Vores datter er startet i skole, og det har være så godt for hende. Dog er der én ting, som vi, som forældre, bare slet ikke var tilfredse med. Hendes frokost. Så vi undersøgte hvilke muligheder vi har for at få leveret mad til hendes klasse. Vi fandt Skolemad

God upgrade af din skolemad med SkoleMad

Vores datter har været ret vild med den frokost hun får nu. Hun kommer hjem efter skole og fortæller hvad om, hvad hun har spist i dag. Det er så hyggeligt at være vidne til, fordi vi jo netop var så utilfredse med hendes skoles frokostordning. SkoleMad har gjort det meget nemmere for os i hverdagen, og det er faktisk hele min datters klasse, som får leveret frokost nu. Det er super nemt for os forældre, fordi SkoleMad har oprettet en platform, hvor vi kan logge os ind og bestille maden. Det går på tur i klassen, så det er en nu forælder, som står for at bestille mad hver måned. Jeg havde sidste måned, og en ny forælder har denne måned. Vi har lavet en listen over allergier, så der ikke er nogen, som får noget, som de ikke kan tåle. Og det tager SkoleMad højde for, hvis der er retter, hvor der f.eks. er mælk eller gluten i.

Hvad får de så at spise?

Det får meget varieret kost, men bedst af alt er, at de får deres grøntsager og bliver mætte hver dag. Der er en mælk og en juice og små pakker med gulerødder og tomater. Så er der en skole agurk og nogle kiks. Det er deres snacks hver dag. Nogle gange kommer der også et frugtfad til klassen. Som frokostret er der rugbrød med pålæg (frisk, ikke ligesom når vi smør aftenen før), børnevenlige salater, sund pasta med kødsovs eller lasagne. Min datter har lært mange nye retter at kende, fordi de har denne ordning fra SkoleMad. Hun har også lært nye grøntsager at kende, fordi deres klasselære hver dag gennemgår “menuen” for børnene. Det er genialt, fordi hun så viser billeder af, hvordan grøntsagerne ser ud og hvor de gror.

Når nogen har fødselsdag, har vi også mulighed for at bestille kagemand hos SkoleMad eller andet lækkert til børnene. Det redder virkelig hverdagen for mere stress end nødvendigt, og det er et kæmpe hit hos børnene. Ja, jeg er nærmest misundelig!

Læs også om en genial firmafrokostordning her.