Konferencecenter Jylland

Konferencecenter Jylland: Mødelokaler i den jyske natur

Leder du efter et sted med ro til at fordybe sig? Hotel Propellen er et konferencecenter i Jylland, der ligger midt i den smukke jyske natur. Selvom hotellet efterhånden har en del år på bagen, er det tydeligt, at det er et sted, hvor der tænkes nyt og innovativt. Så hvis du leder efter moderne faciliteter i et professionelt, men hjemligt miljø, så er Hotel Propellen det helt rigtige konferencecenter for dig.

Et hotel i udvikling

I dag er Hotel Propellen ikke kun et hotel, hvor folk og familier kan holde fri i den jyske natur. Det er også et konferencehotel, hvor kurser, møder og konferencer kan udfolde sig. Inden hotellet blev et hotel, fungerede det dog som restaurant og diskotek, og det var først otte år efter grundlæggelsen af restauranten, at hotelplanerne gik i luften. Man kan derfor roligt sige, at hotellet er et multifunktionelt sted i udvikling. Medarbejdere og ledelsen kæmper hele tiden for at blive bedre, skarpere og for at give dig de bedste faciliteter til din konference eller lignende.

Et moderne konferencecenter i Jylland

Hotel Propellen følger som sagt med tiden. De ved, hvad der forventes af et moderne konferencecenter, og de efterlever det. Med 14 mødelokaler, en stor konferenceafdeling samt fire grupperum, er der masser af plads til at holde dit faglige event. Her får du både charmen fra hotellets historie og omgivelser, samtidig med at lokalerne er opdateret med AV-udstyr og trådløst internet. Du har selvfølgelig også mulighed for at printe eller kopiere, så du ikke skal gøre det hjemmefra. Det skal nemlig ikke være besværligt at afholde et kursus eller en konference, og Hotel Propellen gør det så nemt for dig som muligt.

Kom med dine idéer

Behov og ønsker ændrer sig hele tiden. Derfor er Hotel Propellen også åben over for at høre, hvis du har specifikke ønsker eller idéer til arrangementet. De vil med glæde give dig et skræddersyet tilbud og hjælpe dig med diverse småopgaver, for at du får den bedste oplevelse.

Forfriskninger og fleksibilitet

Kurser, konferencer og møder kommer i mange varianter. Derfor har du også mulighed for at vælge mellem flere forskellige forplejningsløsninger. Her er der både noget til de korte møder på 3 timer, til dagskurset og til heldagskurset. Med forfriskninger fra de professionelle kokke er der energi til hele dagen. Der er derfor ingen fare for, at deltagerne går hjem på tom mave.