kvinder med hårtab får selvtillid igen

Kvinder med hårtab får selvtilliden tilbage

Forestil dig det: Du er i byen med vennerne. Alle ser ud til at hygge sig – bortset fra dig. Alt, du kan tænke på, er nemlig at undgå klubbens skarpe spots og ikke lade nogen komme for tæt på. For hvad nu, hvis nogen så, at du havde tyndt hår? Denne følelse af usikkerhed er realiteten for mange kvinder med hårtab. Heldigvis er der mulighed for at blive behandlet og bringe hårvæksten tilbage. Dén løsning får du her i blogindlægget.

Hårtab hos kvinder kan være et kontroltab

Forestil dig ikke at kunne sidde foran nogen i bussen af frygt for, at dem bag dig vil opdage dit tynde hår. Mange kvinder med hårtab har oplevet, at det har påvirket dem mentalt at miste håret. De har været magtesløse i situationen og har håbløst forsøgt at skjule hårtabet på forskellige måder. Det kunne enten være ved at sætte håret på komplicerede og tidskrævende måder eller undgå sociale situationer, hvor hårtabet kunne blive synligt.

Selvværdet dropper, når man mister håret

Kvinders hårtab har langt fra kun fysiske konsekvenser. Især selvværdet kan få et hårdt slag. Normalt er håret nemlig en stor del af det, vi forbinder med et smukt og ungdommeligt selvbillede. Derfor er selvværdet meget udsat, når vi begynder at tabe håret. Lider du af hårtab, er det vigtigt at du ikke lader hårtabet kontrollere dig. Du er meget mere end dit hår, og selvom det kan være svært, må du huske, at de vigtigste kvaliteter kommer indefra. Når det så er sagt, er der faktisk en behandling, der kan hjælpe dig med at få håret tilbage. Se bare nedenfor.

Behandling af hårtab hos kvinder

Hvis du føler, du har prøvet alle behandlinger af hårtab uden held, så er det værd at prøve én gang til. Rigtig mange kvinder beretter nemlig om, hvordan de var ved at opgive håbet, da de opdagede Hårklinikkens behandlingstilbud. Behandlingen består af et ekstrakt, der er speciallavet til hver patient. Det giver nemlig de bedste forudsætninger for fremgang. Ekstraktet bruges sammen med en specialtilpasset shampoo og balsam og er nemt at bruge. På Hårklinikkens hjemmeside kan du læse, hvordan kvinderne har fået både hår og selvværd tilbage efter behandlingen. Det har muligvis taget lang tid, men deres hår er vendt tilbage – med glans og mangfoldighed. Det kan også blive dig. Du skal bare kontakte Hårklinikken.