orgasme

Den tantriske orgasme er en personlig udviklingsrejse

Måske har du hørt om den tantriske orgasme, men er ikke helt sikker på, hvad det går ud på. Det er nemlig noget helt særligt, som ikke kun har at gøre med fysisk nydelse, men også har positiv indflydelse på din bevidsthed. Den tantriske orgasme kan derfor ses i en større sammenhæng som et led i en personlig udviklingsrejse. Er du nysgerrig på, hvordan det hænger sammen? Så læs med i blogindlægget her.

Hvad er en tantrisk orgasme?

Ligesom den almindelige orgasme er den tantriske orgasme forskellig hos manden og kvinden. Alligevel er der en fællesnævner – nemlig at lysten og nydelsen bevares i kroppen. Der handler generelt om at sprede energien ud, så den bliver mindre eksplosiv. Alligevel vil orgasmen for begge parter opleves som mere intens. Dette skyldes, at energien bliver bevaret i kroppen. Man vil derfor i højere grad have en følelse af at være i live og mærke sig selv. Mange udtaler faktisk, at de føler sig mere i kontakt med sig selv efterfølgende.

Ikke kun et fysisk fænomen

Selvom orgasmen i høj grad er noget kropsligt, er den tantriske orgasme ikke kun bundet til den fysiske nydelse. I og med at man opnår større kontakt til sin krop, kan det medføre en bevidsthedsudvidelse, så samlejet ikke kun bliver en fysisk oplevelse, men også en åndelig rejse. Nogle oplever at få en form for klarhed og mentalt overskud, mens andre kommer i kontakt med nogle følelser, de normalt er afskåret fra. Der er endda nogle, der ligefrem oplever en form for ud-af-kroppen-oplevelse. På den måde kan den tantriske orgasme altså være med til at udvide sider af dig selv og din bevidsthed, som du ellers ikke har kunnet komme i kontakt med.

Bliv klogere på den tantriske orgasme

For at opnå den tantriske orgasme kræver det en hel del tillid og tryghed mellem dig og din partner. Det handler om at åbne sanserne og være nysgerrig på at udvikle jeres seksuelle oplevelse. Derfor er det en god idé at tale med din partner om det. Det er nemlig i høj grad et fælles projekt.

Hvis du er interesseret i at vide mere om den tantriske orgasme, kan du læse videre på VitalUnits hjemmeside. Dér kan du også få uddybende information om de forskellige former for orgasme, og hvad der egentlig sker med mænd og kvinders krop og bevidsthed.