Maskinudlejning midt i Jylland

Maskinudlejning i Jylland

I dag på bloggen skal det handle om maskinudlejning. Det er en virksomhed i Brande i midtjylland, som har alt, hvad du skal bruge indenfor værktøj, maskiner, arbejdstøj og meget mere. Læs med her på bloggen i dag, og lær hvordan du kan spare mange penge på at leje fremfor at købe.

Aagaard Maskinudlejning i Brande

Har du brug for at leje maskiner til arbejdet? Eller måske har du brug for maskiner til et personligt projekt i haven? Lige meget hvad du har brug for, så har Aagaard Maskinudlejning et værktøj til dit behov – læs mere her. Det kan også være, at du har brug for arbejdstøj, hvilket de også sælger. De har simpelthen alting. Du kan se meget mere inde på deres hjemmeside, hvor de har månedlige tilbud på alle mulige forskellige produkter, du kan finde priser på det hele, læse omkring Aagaard Maskinudlejnings vision og værdier, og meget mere. Det er blandt andet meget vigtigt for dem, at kunden skal være i centrum, og at deres kunder skal føle, at de får den bedste service i branchen. Derudover stræber de efter, at ingen kunde går forgæves, når de kommer til Aagaard efter maskiner, værktøj og arbejdstøj.

God kvalitet og den bedste service i branchen

Ud over at Aagaard Maskinudlejning udlejer værkstøj og maskiner i alle størrelser, så kan du også få opbevaret din ‘robot’ (som de så fint kalder maskinerne) over vinteren. De har to slags ophold. Et basis-ophold, hvor du selv indleverer din maskine og ladestation ved sæsonens afslutning, herefter rengøre Aagaard maskinen og ladestationen, opdaterer dens software, kontrollerer dens hardware, udskifter knive, opbevarer og lader maskinen i løbet af vinteren og så afhenter og opstiller du selv maskinen til foråret. Denne koste 995kr. Der er også et komfort-ophold, hvor Aagaard afhenter maskinen og ladestationen ved sæsonens afslutning, herefter rengøre de maskinen og ladestation, opdaterer dens software, kontrollerer dens hardware, udskifter knive, og så opbevarer og oplader din maskine vinteren over. Aagaard kommer selv ud til dig og afleverer og opstiller robotten til foråret. Denne service koster lidt mere, nemlig 1295kr. Disse service kan du selvfølgelig også læse mere om inde på Aagaards hjemmeside, hvor du også kan finde deres kontaktinformationer, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Jeg håber, at dette har hjulpet dig, hvis du er igang med et større personligt projekt, eller skal bruge nye maskiner tit på arbejdet. Det vil spare dig for mange tusinde kroner.

Du kan også læse mere her på bloggen!