Tabu: hårtab hos kvinder

Tabu: hårtab hos kvinder

Hej bloggen! I dag skal vi tale om tabuer. Det skal nærmere bestemt handle om hårtab hos kvinder, som bliver talt om endnu mindre end det gør, når det sker for mænd. Derfor skal vi have det italesat samt finde ud af hvad du kan gøre, hvis du lider af hårtab. 

Hårklinikkens hjælp for kvinder med hårtab

Lad mig introducere dig for Hårklinikken. Dette er den eneste klinik i Danmark, som er så udviklet indenfor hårtab hos kvinder og mænd, som de er. Håklinikken er startet af Lars Skjøth, som er forsknings- og udviklingschef, og gjorde en opdagelse i 1994. Denne opdagelse er grunden til, at Hårklinikken i dag har mulighed for, at behandle arveligt betinget hårtab effektivt, både hos kvinder og mænd. Og dette på en måde, som er specialtilpasset til hver enkelt klients behov, så du får mest muligt ud af din behandling. Ud over Lars Skjøth, så er der også lægefaglig direktør Panos Vasiloudes, som indgik et samarbejde med Lars Skjøth for at introducere Hårklinikken på det amerikanske marked. Dette blev en succes, fordi Dr. Vasiloudes så et behov for en mere effektiv behandling af hårtab hos sine patienter i usa. Dr. Vasiloudes er tredobbelt certificeret, har bevilling til at praktisere i fire lande og driver 13 hudklinikker i verden.

Flere klinikker verden over

Og med de to mænds samarbejde har Hårklinikken planer om, at etablere klinikker i nye byer rundt om i verden – dog altid, hvor de stadig er tro mod deres danske rødder. Lars Skjøth vil fortsætte med at innovere og skabe nye produkter til behandling af Hårklinikken klienters hår- og skønhedsproblemer. Inde på Hårklinikkens hjemmeside kan du se eksempler på alle de patienter, som Hårklinikken over årene har hjulpet med deres hårtab. Både kvinder og mænd. Du kan også se ansigter på alle de mennesker, som kommer til at være en del af din rejse, når du får behandlet dit hårtab hos Hårklinikken. De er allesammen super dygtige og rare mennesker, som vil gøre alt for, at du opnår gode resultater. Hårklinikken har lige nu to klinikker, som ligger i hhv. Århus og København. Inde på deres hjemmeside kan du finde kontaktinformationen til de to steder, både telefonnummer, email samt adresse. Derudover er der information omkring åbningstider og en webshop, som du kan browse igennem.

Hvis du har fået interesse i at høre mere om hårtab hos kvinder, så kan du også læse meget mere lige her på bloggen.