Næseoperation i julegave?

Næseoperation i julegave?

Har du længe været ked af din næse? Hvad med at putte en næseoperation på ønskesedlen i år? Måske ikke lige din til din mormor, men så til din kæreste, eller et tilskud fra dine forældre? Det har jeg gjort, og jeg har faktisk fået tidlig julegave i år. 

Jeg fik en næseoperation i julegave i år

Jeg fik min julegave tidligt i år. Jeg havde sagt til min kæreste og mine forældre, at jeg virkelig bare ønskede mig et tilskud til en næseoperation. Jeg har hadet min næse siden jeg brækkede den som 7 årig, men da man ikke kan blive opereret før man fylder 18 år, så har jeg ventet længe på at rette det op. Jeg fyldte 18 år i November, så det var helt perfekt, at ønske sig et tilskud til operationen i julegave. Første søndag i advent var vi samlet i familien, og så får jeg pludselig et julekort af min kæreste. Alle i familien kigger på mig med store smil, og jeg forstår ikke helt, hvad der foregår. Jeg åbner kortet, og der står så, at jeg har en tid til min første konsultation med en kirurg om tirsdagen. De har fået en tid til mig OG betalt for hele operationen!

Det var en mega god oplevelse

Jeg havde ellers sparet op, så jeg selv kunne gå igang, hvis nu jeg ikke fik en næseoperation i julegave. Jeg ved jo godt, at det er en noget mærkelig gave at give, men det betyder bare SÅ meget for mig. Jeg kom til konsultationen om tirsdagen, og det viser sig, at jeg skal opereres for “Skæv Næse”, hvilket jeg synes lyder meget rigtigt. Den er jo skæv. Efter operationen skal man gå med gips i 7-10 dage, men det var fint med mig, for der var stadig længe lidt jul. Lægen fortalte, at denne operation oftest indebærer, at hele næseskelettet skal mejsles op, og at de skal lave en korrektion af skævhed i næseskillevæggen. Ud over at jeg skulle gå med gips i 7-10 dage, fortalte lægen også, at det giver blå mærker under øjnene, og at det oftest gør mere ondt end andre operationer på næsen. Jeg er ude på den anden side nu. Det er d. 18. december, og jeg har fået gipsen af, men er stadig gul/blå under øjnene. Min næse er mega øm, men det var det hele værd. Den er blevet så fin, og jeg er bare sådan en glad pige nu!