Frivilligt arbejde i udlandet er unikt

Mange muligheder ved frivilligt arbejde i udlandet

Der følger utrolig mange muligheder med ved frivilligt arbejde i udlandet. Der er selvfølgelig mange goder under opholdet, men også efterfølgende opholdet. Arbejdsgivere er nemlig meget begejstrede for personer, som har været i udlandet og samtidig arbejdet frivilligt i en anden kultur. Det betyder nemlig, at du er omstillingsparat og ansvarlig. Derudover give et ophold i udlandet også hår på brystet og en helt særlig livserfaring.

Hvad er frivilligt arbejde i udlandet?

Frivilligt arbejde i udlandet er helt unikt og vil give dig en oplevelse for livet. Sådan lyder det fra alle de unge mennesker over 18 år, som har fået hjælp fra rejseselskabet Alott. De taler også om de mentale og fysiske udfordringer, som man som frivillig i udlandet møder på sin vej. Man skal helt klart have en vis hårdførhed, som frivillig. Det er nemlig ofte anderledes forhold, som man bliver sat i. Hårdt ramte befolkninger, hvor fattigdom er en del af deres dagligdag. Helt anderledes kulturer, hvor hverdagen ikke er den samme som herhjemme. En hverdag som er langt mere ustruktureret. Derfor er det også vigtigt at have jahatten på, når man arbejder som frivillig i udlandet.

Her kan du arbejde frivilligt i udlandet

De fleste steder i udlandet, hvor man arbejder frivilligt er udover Europas grænser. Der er mange projekter, hvor de tager imod frivillige med kyshånd. Ofte er det arbejde som består i at hjælpe andre. Om det enten er at sætte et rehabiliteret dyr tilbage i naturen eller berige et barns hverdag, så  giver det en fantastisk følelse. At gøre en forskel er fokus i frivilligt arbejde. Det er for eksempel muligt at komme til Laos eller Thailand i Asien, og undervise engelsk for børn. Du kan også tage til Cape Town i Sydafrika og undervise børn i forskellige former for sport og idræt.

Hvad koster det?

Det er ikke gratis at arbejde som frivillig i udlandet. De personer som har startet projekterne, har også brug for støtte til at drive dem. Det er dog billigere at arbejde som frivillig end at rejse rundt med rygsæk i den samme længde af periode. Det skyldes nemlig, at du hverken skal bruge penge på transport, mad, overnatninger og andre aktiviteter. Prisen kan dog variere, da den afhænger af, hvor du opholder dig henne i udlandet. Kontakt Alott for at høre meget mere om dette.

 

Har du brug for hjælp til teltudlejning? Tryk på linket for inspiration og tips.