I dag her på bloggen skal vi tale om Woocommerce webshop, som er en super god ide til din webshop, hvis du har en butik.

Woocommerce webshop til din butik

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om Woocommerce webshop, som er en super god ide til din webshop, hvis du har en butik. Det er lige meget hvilke slags produkter du sælger, det handler om at blive set på internettet og forhåbentlig få flere kunder til biksen.

Woocommerce webshop kan hjælpe dig med at få flere kunder

I dag her på bloggen skal det som sagt handle om Woocommerce webshop, som kan hjælpe din butik med at komme ud til mange flere kunder. Det kan være, at din butik ligger i en lille by i Danmark, men ved at få bygget en flot, brugervenlig hjemmeside med flotte billeder af dit produkt åbner du muligheden for at få flere kunder i biksen. Nu kan folk fra den anden ende af landet også købe dine produkter. Dette betyder, at du har mulighed for at tjene penge fra flere kunder, men også selvom din fysiske butik er lukket. Kunder kan besøge din butik fra deres stue derhjemme, og det kan de gøre på alle tider af døgnet. Du tjener nu penge, selvom du teknisk set ikke arbejder. Du tjener penge, imens du sover. Hvem drømmer ikke om det? 

Hvem kan hjælpe dig med at bygge en hjemmeside?

Vi skal selvfølgelig også tale om, hvor du kan få lavet en flot Woocommerce Webshop til din butik. Det er som sagt helt lige meget hvilke varer du sælger i din butik. Hvis du er en virksomhed, der leverer af at sælge varer, så kan den virksomhed, som jeg sætter fokus på i dag hjælpe dig. Du har sikkert en fysisk butik, men det er faktisk sådan, at salget i detailhandelen falder stille og roligt. Dog  boomer netsalget, og det er derfor vigtigt, at du har en online webshop hånd i hånd med din butik. Så kan det godt være, at du skal have ansat en medarbejder, som kun skal tage sig af denne webshop. Selve udviklingen af design og brugervenlighed kan du overlade til Orango, som har mange års erfaring på dette område. De er virkelig dygtige, og går op i at ramme din virksomheds personlighed, så dine kunder kommer igen og igen. Det at have både en fysisk butik og en webshop kaldes i fagsprog ‘Omnichannel Marketing’, og det er vigtigere end nogensinde. Jeg håber, at du har fået mod på at bygge en hjemmeside.

Læs også mere om web lige her.