I dag skal vi tale om Kristendom kultur og kommunikation her på bloggen. Det skal handle om, hvad det er for en uddannelse

Kristendom kultur og kommunikation – en fed uddannelse

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Kristendom kultur og kommunikation her på bloggen. Det skal handle om, hvad det er for en uddannelse, hvad du kan få ud af den, samt hvordan hverdagen er på denne uddannelse. Læs med og lær meget mere her på bloggen i dag. 

Måske er Kristendom kultur og kommunikation noget for dig?

I dag er du kommet forbi bloggen, fordi du har set, at det skal handle om kristendom kultur og kommunikation – læs mere her. Det kan være, at du brænder for udvikling og projektledelse af frivillige organisationer? Eller at du godt kunne tænke dig, at skabe integration på tværs af kulturerne i Danmark? Så er denne uddannelse noget for dig. Du har måske allerede læst list om den. Men hvis ikke, så lad os tale mere om den nu. Det er en uddannelse, som præsenterer en kombination af de grundlæggende livsværdier med viden med indsigt inden for kristendom, kultur og kommunikation. Man kan også kalde uddannelsen for de 3K’er. Det er en uddannelse, som foregår på Diakonissestiftelsen, så du kommer til at gå i skole på et sted, som har masser af historie. Det er en uddannelse, som ikke har så mange mennesker gående. Derfor kommer I også til at blive et tæt hold af studerende, som alle kommer hinanden ved.

Hvordan er studiemiljøet?

Vi skal også tale lidt om hvordan studiemiljøet er på kristendom kultur og kommunikations uddannelse. De 3K’er uddannelsen har til huse i Diakonissestiftelsens charmerende gamle bygninger, som jeg tidligere var inde på. Derfor kommer du til at have daglig gang i en bygning, som emmer af historie og aktivitet fra masser af andre uddannelser og frivillige personer. For eksempel er Diakonissernes gamle spisesal i dag lavet om til stedets kantine, hvor du hver dag kan få både morgenmad og frokost, så du kan holde energien oppe. Undervisningen foregår i de gamle sygestuer, som er blevet moderniseret og tilpasset de nye udfordringer og behov. Dette gælder hele bygningen, som hele tiden følger med tiden og bliver moderniseret til de forskellige behov. Der er også en cafe, som byder på en masse lækre ting. Denne bliver kørt af et cafeudvalg. Derudover er der en form for lektiecafe, hvor man kan sidde med andre, som laver opgaver og fordybe sig, stille spørgsmål og være en del af en seriøs atmosfære. Jeg håber, at du har fået lyst til at læse mere om denne uddannelse.

Se også mere her på bloggen.