ejendomsservice i København er smart

Optimal ejendomsservice i København

Leder I også efter et professionel ejendomsservice bureau i København? Så er I kommet til det rette sted. Dette indlæg handler nemlig om ejendomsservice og hvor I kan finde det. Hvis I bor i en ejendom, som er beliggende i København, er det muligt at gøre brug af Ren-Agenternes tilbud. De tilbyder en lang række forskellige serviceydelser herunder blandt andet ejendomsservice.

Ejendomsservice til beboere i København

Har I en ejendom i København, som I skal have vedligeholdt løbende? Så kan I få fast ejendomsservice. Virksomheden Ren-Agenterne tilbyder denne service til alle former for kunder, både boligforeninger og erhvervsdrivende. Det er vigtigt at have et fast hold af viceværter når man har fast ejendomsservice. Dette giver den bedste form for samarbejde og dialog med beboerne. Viceværter hos Ren-Agenterne har bred erfaring når det kommer til opgaver udendørs og indendørs. Viceværterne kan blandt andet stå for døgnvagt, vedligeholdelse, bortskaffelse af storskrald og tilsyn med håndværkere. Derudover udfører viceværterne også opgaver såsom håndtering og tilsyn af vaskerier, udslamning af varmtvandsanlæg samt gade og gårdfejning m.m.

Tilbud af serviceydelser

Udover ejendomsservice tilbyder Ren-Agenterne også en del andre serviceydelser. Deres medarbejdere har stor erfaring med trappevask, skaktrens og rengøring af for eksempel fællesområder. Dette er helt andre forretningsområder og derfor er det ikke viceværterne, som udfører disse opgaver. Derimod kan Ren-Agenterne sende et andet team, som kan udføre disse opgaver. I de kolde vintermåneder er det også muligt at booke snerydning gennem Ren-Agenterne. Med en snerydningsaftale hos Ren-Agenterne er du altid sikret ryddede gangarealer, parkeringspladser og kørebaner. Hvis I laver en snerydningsaftale vil deres medarbejdere møde op og rydde og salte inden klokken 07.00 om morgenen.

Mere om Ren-Agenterne

Ren-Agenterne er en familieejet virksomhed, som har mere end 20 års erfaring inden for rengøringsområdet og derfor er virksomheden også blandt de bedste i branchen. Ren-Agenterne er et miljøvenligt rengøringsfirma og det er utroligt vigtigt for virksomheden at udføre rengøring med et minimalt forbrug af kemikalier og vand. Derudover har virksomheden stor fokus på deres medarbejdere. Ren-Agenternes medarbejdere er deres aller vigtigste ressource og derfor går virksomheden meget op i helbred, velvære og glæde. Derfor udfører virksomheden også løbende træningen og uddannelse af medarbejderne, så de altid bruger de bedste teknikker i branchen. På denne måde kan Ren-Agenterne også altid udføre det bedste stykke arbejde for deres kunder. Det er især ejendomsservice i København, som mange af deres kunder benytter sig af.

Har I også børn, som mangler motivation i hverdagen? Hvis I prøver sund skolemad, så kan I være sikre på at motivationen vil øge.