a klasse

A Klasse tager køreoplevelsen til et nyt niveau

Sponsoreret indhold
Drømmer du om en bil, der er mere en samarbejdspartner end et køretøj? En bil, hvor teknologi og design spiller sammen på et højere niveau? Så skal du kende til den nye Mercedes Benz A klasse. Den har ikke bare masser af plads til dig og dine passagerer – den har plads til fremtiden. Teknologien er nemlig kommet for at blive og er en fuldt ud integreret del af den nye mercedes. Læs mere om teknologien her i blogindlægget og vær forberedt på at blive imponeret.

Strømlinet design både indvendigt og udvendigt

Det første, man lægger mærke til ved Mercedes’ A klasse er det smukke design. Her er der bløde linjer og elegance hele vejen igennem. Samtidig har bilen et moderne og sporty look. Det er dog særligt, når man kommer indenfor, at bilen virkelig imponerer. Her er der nemlig lavet et widescreen display, der bl.a. viser speedometeret og giver dig alle de informationer, du har behov for. Det ser utroligt stilet ud, men det er ikke engang det bedste af det hele.

Når din bil er din personlige assistent

Widescreen displayet er ikke bare til pynt. Det bedste er, at du kan styre alle dets funktioner med din stemme. Du skal bare sige ”Hey Mercedes”, og så er bilen klar til alt lige fra at afspille musik til at igangsætte rute eller justere temperaturen. A klasse lærer dig at kende i takt med, at du kører i den, og kan også sende beskeder for dig, mens du kører. Du skal bare diktere, og koncentrere dig om at køre.  Det er ikke en joke – det er bare fremtiden.

A klasse passer på dig

Du finder sjældent en bil, der er på forkant med teknologien, på samme måde som A Klassen. Det gælder også, når det kommer til sikkerheden. For at gøre din kørsel så sikker som mulig er bilen udstyret med flere forskellige hjælpesystemer. Det gælder fx afstandsassistenten, der forebygger sammenstød og funktionen Intelligent Drive, der gør, at bilen har mulighed for at køre delvist automatisk.

Lidt ekstra luksus

Man skulle næsten ikke tro, at fordelene fortsætter, men det gør de altså. Du kan nemlig få ekstra udstyr til bilen såsom sæder med varme eller massagefunktion. Der er desuden god plads i kabinen og bagagerummet, så du kan tage både venner og kufferter med på rejsen i din nye A Klasse.

Vil du læse mere? Så besøg Mercedes-Benz’ hjemmeside her.