autopolstring

Autopolstring: Når det skal laves af professionelle

Er din bil efterhånden godt medtaget efter mange års brug? Er der indvendige pletter, du ikke aner, hvor kommer fra eller huller i sæderne? Bare fordi din bil er blevet gammel og grå at se på, betyder det ikke, at du skal kassere den. Du bør i stedet investere i ny autopolstring. Så bliver den indvendigt så god som ny og til en meget billigere pris.

Behold bilen: Fordi genbrug er godt

Måske har du leget lidt med tanken om en ny bil. Det er nemlig ret fristende, når den gamle begynder at se slidt ud. Men en ny bil betyder ny registreringsafgift, og det er ikke noget, man har lyst til at tænke særligt længe på. Det er nemlig utroligt dyrt at skaffe sig en ny bil. Så hvorfor ikke beholde den gamle, hvis den køremæssigt ikke fejler noget? I øjeblikket ruller genbrugsbølgen ind over Danmark, så hvorfor ikke føre det over i biluniverset og genbruge, hvor man kan? Jeg foreslår, at du sparer pengene på ny registreringsafgift og i stedet investerer i nye sædebetræk. Det er nemlig ikke svært at få bilen til at dufte af luksus igen.

KA-autosadelmager laver alle former for autopolstring

Når du nu har besluttet dig for at få lavet ny autopolstring, så er næste skridt at vælge den rigtige forhandler. KA-autosadelmager er specialister i autopolstring og har arbejdet med både luksusbiler og almindelige personbiler. De har kort sagt styr på, hvad de laver, uanset om det er en lille eller en stor reparation. Hos dem betyder det intet, om det er sæderne, loftet eller dørsiderne, der trænger til en kærlig hånd. De ompolstrer lige det, du har brug for.

Logo, læder og lækre detaljer

Når du får lavet ny autopolstring til bilen, kan du selvfølgelig vælge at få noget magen til det gamle. Men som med alle andre nye ting er det lidt sjovere, når det ikke ligner det, man havde før. Hvis du skal have nye sædebetræk er det en oplagt mulighed for at prøve nye farver eller materialer af. Hos KA-autosadelmager kan du vælge mellem læder- og stofsæder. Du kan endda få en hybrid af de to, hvis det er det, du ønsker. Og som en ekstra detalje, kan sæderne også dekoreres med specialsyede detaljer såsom logo eller initialer.

Hvis du tænker: Det er lige noget for mig! Så besøg KA-autosadelmagers hjemmeside, og udfyld kontaktformularen.