nyt fjernvarmeanlæg

Er det på tide med et nyt fjernvarmeanlæg?

Hvornår har du sidst fået tjekket, om dit fjernvarmeanlæg var i orden? Fjernvarme er en rigtig god opvarmningskilde i boligen, men det nytter ikke noget, hvis anlægget ikke fungerer. Hvis du har brug for et nyt fjernvarmeanlæg eller et servicetjek, så læs med her.

Fordele ved fjernvarme

Har du allerede et fjernvarmeanlæg, eller overvejer du at få et, så er det en rigtig god idé. Fjernvarme er nemlig CO2-besparende, og så lugter eller larmer det ikke. Det er kort sagt en af de mere klimavenlige valg, når det kommer til opvarmning af boligen. På den måde kan du altså have lidt bedre samvittighed, når du varmer hytten op om vinteren. Men desværre har det vist sig, at rigtig mange fjernvarmeanlæg i danske boliger ikke fungerer ordentligt. Faktisk viser det sig, at der er fejl i hvert andet anlæg, og sådan nogle kan hurtigt komme til at koste beboerne mange penge.

Ældre fjernvarmeanlæg opvarmer dårligt

Hvis du tænker, at dit gamle fjernvarmeanlæg fungerer fint, så bør du altså lige overveje det igen. Rigtig mange af de ældre anlæg har nemlig en ringere effektivitet. Det betyder, at du vil skulle betale ekstra for energi, du ikke får gavn af. Og det eneste værre end at bruge penge på energi, det er at bruge unødvendigt mange penge på energi. Desuden vil det også belaste klimaet, hvis fjernvarmeanlægget ikke yder sit optimale.

Få installeret nyt fjernvarmeanlæg

Hvis du gerne vil undgå energispild, dyre energiregninger og fejl i fjernvarmeanlægget, så skal du have installeret et nyt fjernvarmeanlæg. Det kan du få gjort hos Hedegaard VVS, der har installeret mange anlæg for både privatkunder og erhvervskunder. Deres anlæg er fremtidssikrede, så du kan have det i mange år. Og de penge, som du giver ud nu, de er jo efterhånden tjent hjem i form af dine energibesparelser. Det er derfor uden tvivl en investering i din bolig og økonomi – for ikke at snakke om klimaet.

nyt fjernvarmeanlæg

… Eller bestil et servicetjek

Måske er budgettet ikke helt til et nyt fjernvarmeanlæg – også selvom du kan tjene pengene hjem igen. I så fald kan du altid have gavn af et servicetjek. Desuden vejleder Hedegaard VVS dig gerne i forhold til, hvordan du kan spare energi. Den gode service er nemlig ikke kun for de store købere. Hos Hedegaard VVS bliver alle kunder behandlet med samme gode service, og arbejdet er altid af samme høje kvalitet.