fedtsugning hals

Få lavet fedtsugning på hals hos en specialist

Alle operationer medfører en vis risiko for, at noget kan gå galt. Derfor er det vigtigt, at man får lavet sine operationer – kosmetiske såvel som ikke-kosmetiske – under ordentlige forhold. Ønsker du at få lavet fedtsugning på din hals, bør du gøre to ting. 1:  Overvej det nøje. 2: Kontakt speciallæge i plastikkirurgi Bonnie Erichsen.

Hvorfor får man lavet fedtsugning på halsen?

Alle mennesker er forskellige, og det er antallet og placeringen af deres fedtceller også. Nogle mennesker har et overskud af fedtceller på halsen og langs kæbelinjen. De har altså lettere ved at tage på dér, ligesom nogle mennesker lettere tager på på deres lår eller på maven. En fedtsugning fjerner de overskydende fedtceller og giver dermed et mere markeret udseende. Man mindsker den skrå hageprofil og ser i det hele taget mere slank ud. Der er dog visse ting, man må tage i betragtning, inden fedtsugningen laves. Det gælder fx hudens kvalitet og tungebenets placering.

Derfor skal du gå til en specialist

En fedtsugning på din hals bør overvejes nøje. Det er ikke bare noget, man får lavet i en håndevending. Det koster nemlig rigtig mange penge, og kan i værste tilfælde medføre komplikationer. Oftest er operationen dog forholdsvis simpel og uden de store bivirkninger. Det er vel og mærke, hvis den udføres hos en specialist. Du bør altid sørge for at blive opereret af en autoriseret behandler og under rene forhold. Ellers kan det nemlig gå galt.

Du kan være helt tryg hos Bonnie Erichsen

Bonnie Erichsen er speciallæge i plastikkirurgi og har været det igennem mange år. Hun opererer kun, hvis det kan ske uden de store risici for patienten. Derudover skal operationen også gavne patienten fysisk og mentalt. Hos Bonnie Erichsen handler det altså ikke bare om at tjene en masse penge på andre menneskers forfængelighed. Det handler tværtimod om at gøre det, der er bedst for patienterne, så de kan få det godt med sig selv.

Få mere information om fedtsugning på hals

For at sikre, at en fedtsugning er den rette løsning for dig, indkaldes du altid til en konsultation, hvor du og Bonnie Erichsen taler om problematikken. Hvis fedtsugning er det rette valg, vil den blive lavet i lokalbedøvelse. Du kan læse mere om fremgangsmåden på Bonnie Erichsens hjemmeside. Dér finder du også priser og kontaktinformation, hvis du ønsker at booke tid.

Du kan også læse om næseoperation i dette blogindlæg.