Næseoperation for alle

Næseoperation for alle

Der er rigtig mange årsager til, at man får en næseoperation. Nogle er utilfredse med deres næses udseende, andre kan ganske enkelt ikke trække vejret, fordi næsevæggen er kollapset eller på grund af andre skavanker. I dag på bloggen skal det handle om dette, og vi gennemgår alle muligheder for operationer. 

Næseoperation for alle lige meget, hvad grunden er

Hos Rhinoklinikken er de speciallæger i øre, næse, hals, og de er især specialister indenfor næse-bihuler samt stemmebåndssygdomme og snorkekirurgi. Derfor har de også stor erfaring med næseoperationer. Mange får foretaget deres næseoperation hos Rhinoklinikken, når de har problemer med bihuler, udseendet af deres næse, skæv næseskillevæg, stemmebåndet eller snorken. Der er altså mange grunde til, at folk får foretaget en næseoperation. Ikke kun ligesom foredommene foreslår, fordi man ikke er glad for, hvordan den ser ud. Inde på Rhinoklinikkens hjemmeside, kan du også læse anbefalinger fra deres tidligere patienter, samt alt om hvordan operationen foregår, hvad du skal være opmærksom på før og efter, og hvad du kan forvente. Lad os tale om dette i næste afsnit.

 Hvad kan du forvente hos Rhinoklinikken?

Når du kontakter Rhinoklinikken, fordi du er interesseret i en næseoperation, så kommer du først og fremmest til en samtale. Her taler du med lægen om dine kvaler og hvad du godt kunne tænke dig. Han/hun fortæller om dette er muligt med netop din næse, og I bestemmer sammen, hvad der skal ske. Før din operation er der nogle bestemte regler omkring fastning, som du har aftalt med lægen. Derudover skal du have taget et bad og vaske hår, du må ikke have kontaktlinser, neglelak og make-up på, når du møder i klinikken til operation. Efter operationen vågner du op på opvågningsafsnittet og bliver overvåget indtil du er vågen og ved dig selv. Herefter bliver du udskrevet og får en tid til kontrol i ambulatoriet efter 7 – 14 dage. I de 7 – 14 dage bør du holde dig i ro derhjemme, fordi det hele skal have tid til at hele. Du kan også med fordel tage smertestillende, for at lindre smerter i næsen og omkring. Du kan også godt regne med, at du kan blive blå/gul/grøn under øjenene, fordi du er blevet opereret i næsen. Rhinoklinikken skriver på deres hjemmeside, at du skal kontakte dem før tid, hvis du pludselig får stærk blødning fra næsen, du får feber, du får tiltagende smerter, eller du får tiltagende hovedpine.

Jeg håber, at artiklen her hjalp på dine overvejelser. Du kan også læse mere her.