Den helt rigtige firma frokostordning til dit arbejde

Firma Frokostordning til Virksomheder i Alle Størrelser

 

Det er ofte enormt svært at finde den helt rigtige firma frokostordning til din arbejdsplads. På en travl hverdag er det essentielt at få et måltid der opmuntrer og øger arbejdspotentialet. Med en firma frokostordning hos Nordic Catering, kan man trygt efterlade madlavningen til eksperterne i køkkenet.

Firma Frokostordning hos Nordic Catering

Når man skal have en daglig frokost på arbejdspladsen op og køre er der mange ting der skal holdes styr på. Hvor mange medarbejdere skal have mad, hvor skal den serveres, hvem skal købe ind og meget mere. Ofte er det ikke besværet værd, hvilket er årsagen til at en firma frokostordning er en holdbar løsning på arbejdspladsen.

Nordic Catering leverer en firma frokostordning af høj kvalitet. Virksomhedens professionelle kokke tilbereder den lækre frokost og sikrer at chaufførerne bringer den ud til tiden. Uanset størrelsen på virksomheden det drejer sig om, håndterer Nordic Catering det hele.

Firma frokostordningen består af en varm ret med tilbehør, frisk salatbar, hjemmelavede dressinger og en lang række pålæg med brød ved siden. Om tirsdagen serveres der et arrangement af forskellige oste, mens torsdagen byder på dagens kage. Retterne varieres og tilpasses fra uge til uge og der ligges høj vægt på at frokosten er af den højeste kvalitet. Det betyder noget at maden der forberedes er spændende og vigtigst af alt velsmagende. Maden tilpasses årstiderne, hvor der bruges friske råvarer. Maden tilberedes helt fra bunden så maden får så rig en smag som muligt.

Hvis din virksomhed har base i Københavnsområdet, er det uden tvivl problemfrit for chaufførerne at leverer frokostordningen. Selvom virksomheden ikke ligger i København, behøver det ikke være et problem, virksomhedens chauffører kører næsten hele sjælland rundt.

Hvorfor Vælge Nordic Catering som din Firma Frokostordning

Missionen bag virksomheden er at skabe den bedste oplevelse indenfor frokost, catering og kantine mad. Maden er bragt med høj service og der ligges høj fokus på hygiejne. Nordic Catering fungerer blot som en del af en lang række virksomheder ejet af Nordic Solutions, som specialiserer sig i catering og events. Koncernen er stolte over deres madlavning og har tiltro til deres kokke, som har mange års erfaring. Derfor tilbyder Nordic Catering alle nye kunder en prøve uge som frokost leverandør, helt gratis uden nogen som helst binding. Der er derfor ingen grund til at overveje om det er en god løsning – prøv det hellere.

Mangler i en aktiv dag med teambuilding på dit arbejde? Så læs mere her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *