find lokaler til firmafest københavn

Lokaler til firmafest København: Hold festen midt i byen

Det er vigtigt at fejre ting i virksomheden – både de små og store sejre. Det skaber begejstring, god stemning og ikke mindst mindeværdige oplevelser! Og hvilken måde er bedre at fejre virksomheden end med en god fest? Hvis du leder efter lokaler til firmafest København, så tænker du måske det samme. Uanset hvilken fest, der skal holdes, så har Marketenderiet lokalerne til det.

Lokaler til firmafest København med plads til alle

Det kan være svært at finde de rigtige lokaler til firmafesten, særligt hvis man er en stor virksomhed. Der skal gerne være plads til alle, samtidig med at indretningen er hyggelig. Det kræver, at lokalerne hverken er for små, eller for store. Er de for små kan det hurtigt blive indeklemt og på den anden side føles det ikke nær så hyggeligt, hvis lokalerne er alt for store.

Fleksible lokaler er løsningen

Hos Marketenderiet er der den smarte løsning, at du kan vælge mellem flere forskellige indretningsmuligheder. De har plads til hele 700 gæster, men er I en mindre virksomhed, kan I også sagtens få fornøjelsen af lokalerne. Med forskellige bordplaner og opsætninger bliver rummene nemlig 100% tilpasset jeres behov.

Lokaler, lys og forplejning i samme bygning

Ikke nok med at lokalerne hos Marketenderiet er fleksible, så kommer de også med et væld af andre muligheder. Fx får I helt gratis LED up-lights, så aftenen bogstavelig talt bliver fyldt med fest og farver. Der følger også trådløse mikrofoner med og et lækkert højtalersystem, så alle har mulighed for at høre, hvad der bliver sagt – og spillet.

En fest uden forplejning

Der er heller ingen fare for, at I går sultne hjem fra Marketenderiets lokaler. Deres professionelle kokke er klar til at lave lækker mad til både sommerfesten, julefrokosten, eller hvad I nu har brug for. Der er rig mulighed for at komme med ønsker, så I kan få lige præcis den menu, I drømmer om.

Professionelle samarbejdspartnere

Det er en stor ting at arrangere en firmafest, men når man har fundet lokaler, er det værste overstået. Derfor er det vigtigt, at man finder de rigtige lokaler til sin firmafest og ikke mindst den rigtige samarbejdspartner. Hos Marketenderiet er du helt tryg og i professionelle hænder. De hjælper dig med alle de stressende, praktiske ting, så I kun skal tænke på at holde en fantastisk fest.

Læs mere om lokaler til firmafest København på Marketenderiets hjemmeside.