Trænger din bil til ny autopolstring?

Trænger din bil til ny autopolstring?

Min bil fik for nyligt den helt store tur med ny autopolstring, professionel rens, samt en speciel lak, som gør, at den ikke skal vaskes så tit. Det føles så godt, at køre rundt i den nu. Den er jo som ny! Så jeg tænkte, at I lige skulle tippes om autopolstring.

Mit tip til autopolstring

Der er vildt mange, som yder den samme autopolstring service, men jeg vil tippe om KA Autosadelmager. Der fik jeg nemlig for nyligt lavet min interiør i min bil. Den har rimelig mange år på bagen, men kører stadig godt. Så jeg besluttede at investere i ny indmad og den specielle lak, som gør at bilen ikke skal vaskes så tit. Så jeg undersøgte mange autoværksteder, men var ikke helt tilfreds, før jeg fandt KA Autosadelmager. De tilbyder ombetrækning af nærmest ALT i bilen. Jeg fik lædersæder, læderret, samt læderkabine. Jeg har en Audi, så jeg synes godt, at den kunne bære det. Jeg valgte det hele i en flot, mørk rød, men sorte stikninger. Derudover valgte jeg også at få sædevarmen udskiftet, da min var gammel og der altså bare findes så meget moderne teknik indenfor sædevarme i dag.

Alt det løse

Da jeg så var igang, gav de mig et godt tilbud på at få nye måtter, dørsider samt instrumentering i samme omgang. Så det sagde jeg ja tak til. Jeg havde jo investeret nogle penge allerede, så jeg synes lige så godt, at jeg kunne gøre det ordentligt. Jeg er virkelig glad for kvaliteten i den nye autopolstring, så jeg vil klart anbefale, at få jeres bil ordnet i dette værksted. Ud over at kvaliteten bare var i top, så var servicen også mega god og jeg var kun uden bil i to dage. Det er altså god service, når man tænker på, at hele bilen fik ny indmad. Før jeg betalte viste de mig også en lang liste af opgaver, som de havde lavet tidligere, og det gjorde mig helt sikker på, at de nok skulle tage sig godt af min bil og gøre et godt stykke arbejde. Derefter kunne jeg trygt betale 50% før de gik igang, og så betalte jeg de sidste 50% efter min bil var færdig. Det var en rigtig tryg måde, at gøre det på, synes jeg. Så står du med en ældre bil, som godt kunne trænge til en opfriskning, så overvej klart autopolstring.

Læs også om vores anbefaling af den nye Mercedes Sprinter.