Moderne stormflodssikring med FloodFrame

Moderne stormflodssikring med FloodFrame

Hej alle sammen! Det har aldrig været nemmere at få stormflodssikring til dit hus. Med FloodFrame får du en moderne løsning, som faktisk slet ikke kan ses. Har du hørt om dem før? Hvis ikke, så skal du læse med i dag, hvor det skal handle om deres seje produkt.

Få stormflodssikring for kun 1000 kroner om måneden

Når du køber en stormflodssikring hos FloodFrame, så skræddersyr de den til dit hus, så den passer helt præcis til husets størrelse, form, terrasser, beplantning, trapper og andre relevante forhold – læs mere her. Hvis der er nogle buske, hække, hegn eller lign, som er i vejen for sikringen, så gør medarbejderne dig opmærksom på det, så I sammen kan finde en løsning. Når I er enige om en løsning, så flytter de og tilpasser tingene på grunden, så de passer til sikringen. Du skal jo have 100% ud af din nye stormflodssikring. Og det er virkelig ikke en kæmpe udgift. Du kan få en FloodFrame tilpasset og serviceret fra 1000 kroner om måneden. Det er virkelig gode penge givet ud, for at passe på sit hus. I disse tider, hvor der kommer regn i tide og utide er det vigtigt, at man er tryg ved, at der er sikring omkring ens hus. Især hvis det ligger i et område, hvor der er større sandsynlighed for oversvømmelser.

Hvad kan FloodFrames produkt?

En FloodFrame stormflodssikring nedgraves omkring dit hus, og den er derfor usynlig. Den ligger der, som en permanent installation. Dugen aktiveres automatisk, når vandet stiger omkring dit hus.  Den bruger ikke strøm, og aktivering kræver hverken, at du eller andre er til stede. Inde på FloodFrames hjemmeside kan du se, hvordan det fungerer, når den foldes ud. Det er faktisk ret sejt at se. FloodFrame er egentlig “bare” en vandtæt dug. Men dens teknologi er banebrydende, og det er derfor, at den er helt unik på markedet. Den er skræddersyet til dit hus og ligger sammenrullet og skjult i en smal boks rundt om huset i ca. en meters afstand. Som du kan se på videoen, så udløses en mekanisme, som skubber dugen ud af boksen, når vandet begynder at bevæge sig ind mod dit hus. Det er ligesom en vagt, som holder øje med, at der ikke sker noget med dit hus. I takt med at vandstanden øges, sørger vandet selv for, at dugen rulles ud langs jorden og op ad huset.

Læs mere her.