Mit forløb hos NLP Roskilde

NLP Roskilde: teambuilding, coaching og udvikling

Jeg har for nyligt gennemgået et forløb hos NLP Roskilde. Det var tid til, at jeg tog et kig indad og gik igennem en rejse af personlig udvikling. Jeg har været igennem en lang, hård periode før dette forløb, så derfor havde min psykolog talt om, at NLP måske kunne være en god ide.

Introtime hos NLP Roskilde

Min psykolog havde fortalt mig om NLP Roskilde for længe siden, men jeg havde lidt slået det hen. Det var en rigtig svær tid i mit liv, så jeg havde virkelig minus på overskudskontoen. Men så slog jeg det alligevel op på Google for nogle måneder siden, fordi jeg havde det markant bedre, men stadig godt kunne bruge et skub. Det tror jeg ærlig talt alle kan engang imellem. Så jeg tog til en intro time hos NLP Roskilde, hvor de fortalte en masse om programmet, hvad man gennemgår, hvad man kan opnå hvad NLP, samt pris, hvor lang tid det tager osv. Deres personale var også virkelig rare mennesker, og jeg følte mig allerede tryg, da jeg trådte ind ad døren. Så hvis der er nogle af jer, som allerede nu overvejer, at lære mere om NLP, så vil jeg klart anbefale deres intro timer.

Hvad er NLP og hvordan gik mit forløb?

Kort sagt, er NLP en psykologisk tilgang til livet. En lidt længere forklaring er, at man med NLP arbejder med psykologien, for at vende alt negativitet til positiv energi. Det er en træning, som gør den enkelte person klar over dens svagheder og styrker, hvilket ro og balance i tilværelsen. Da jeg startede mit forløb hos NLP Roskilde havde jeg meget lavt selvværd, hvilket også gjorde, at min selvtillid var helt i bund. Dette var grundet nogle forskellige episoder i mit liv, som har foregået over længere tid. Blandt andet er jeg blevet mobbet hele min folkeskoletid, og det har taget rigtig hårdt på mig. Så selvom jeg nu er i fyrrene, så har jeg stadig meget at arbejde med inden i hovedet. Hos NLP Roskilde har jeg lært at finde ind til min kerne. Jeg har lært, hvad mine styrker og svagheder er i alle mulige forskellige situationer. Det er ikke kun i privatlivet, men også en min karriere. Og det har klart givet en meget større selvtillid, da jeg i dag ved hvad jeg er værd. Jeg arbejder stadig med mange ting, men jeg er en helt anden person i dag, end før jeg startede dette forløb.