Konferencecenter Billund

Konferencecenter Jylland – Profesionel ydelse

I de seneste måneder har jeg brugt konferencecenter Jylland. Det har været noget af en oplevelse idet der er en meget professionel tilgang til processen. Jeg har længe gået og haft problemer med mødelokaler og konferencecenter, hvor jeg ikke kunne finde noget professionelt. Men idet jeg har fundet virksomheden propellen, er alle mine problemer løst. Måske er du fra Billund området og står i den uheldige situation med et konferencelokale? jeg har den perfekte løsning til dig, så læs med i indlægget og få ny viden som du ikke bliver skuffet over.

Konferencecenter Billund med en ydelse af ekspertise

Idet jeg længe har ledt efter et Konferencecenter Billund, fordi jeg længe har haft mange problemer. Mine problemer har været med andre virksomheder som har været meget uprofessionelle i deres tilgang til mødelokaler og konferencelokaler. De andre virksomheder har aldrig haft styr på tiderne jeg havde booket og servicen har været elendig. Men med propellens konferencecenter i Billund er mine problemer løst. Idet jeg har været der i omkring 3 måneder, har jeg ikke haft andet end gode oplevelser. Lokalerne har nogle lækre mødelokaler med moderne udstyr, da det er et af kravene som jeg specielt leder efter. 

Efterfølgende har mine kolleger også nydt oplevelsen med mødelokalerne og konferencelokalerne, idet de også har stået i den desperate situation. Jeg er meget glad for at jeg valgte propellen som samarbejdspartner. Hvis der er andre som vil leje et mødelokale, er det intet problem, idet virksomheden har 14 forskellige mødelokaler til rådighed.

Virksomheden har også et åbent kontor med pc og mulighed for at printe, det er med til at møderne bliver meget effektive. Lokalerne er med til at gøre møderne optimeret og en god oplevelse får man altid.

Lokaler til firmafest København: Hold festen midt i byen

Få en lækker forplejning med konferencecenter Billund

Propellen er ikke bare et normalt Konferencecenter Billund, idet de kan møde næsten alle dine behov og ønsker. De tilbyder også forplejning til møder og konferencer. Virksomheden tilbyder også en liste af til plejningen man kan tilvælge. Til plejningen kan f.eks. bestå af en lækker frokost til et møde som er sundt. Men frokosten kan også modificeres til kundens ønske og behov. 

Virksomheden har ikke kun 14 mødelokaler, de har også et konferencerum hvor der er plads til over 150 personer. De har også et grupperum hvor der er trådløst internet og AV-udstyr, hvor alle lokalerne kan indrettes efter behov og ønske.

Idet jeg har været så glad for mit ophold ved Konferencecenter Billund, vil jeg meget gerne give en varm anbefaling.