Parterapi i Roskilde er din bedste ven

Parterapi i Roskilde er din bedste ven

Hos Polonius’ parterapi i Roskilde tager de blandt andet udgangspunkt i værktøjerne fra NLP. I dag på bloggen skal det handle om parterapi, samt om hvorfor NLP (også kaldet Neuro Lingvistisk Psykologi) er sådan en god måde at angribe knas i forholdet på. Læs med og lær meget mere! 

Parterapi i Roskilde er din bedste ven

Parterapi i Roskilde er din bedste ven, når der er knas i forholdet. Der kan være mange grunde til, at man løber ind i knas i ens forhold: Måske er ingen af jer specielt gode til at kommunikere, og derfor går i tit skævt af hinanden, eller måske er I dybt uenige om, hvordan I vil opdrage jeres børn. Det er en balance, at være i et forhold, og derfor kan man sagtens gå til parterapi løbende, selvom der ikke er opstået kæmpe “vi skal nok skilles”-problemer. Det kan også være, at en af jer døjer med depression, angst eller anden sygdom, og at I i forholdet skal have hjælp til at håndtere den svære tid. På Polonius’ hjemmeside, kan du læse meget mere om, hvordan deres parterapi i Roskilde kan hjælpe dig og din partner i hverdagens stress og jag. Der er også en kontaktformular inde på hjemmesiden, som gør det nemt for dig, at komme i kontakt med deres hjælpsomme personale. De kan hjælpe dig med, hvad præcis I har brug for, samt bestille en tid hos den rigtige medarbejder.

Hvad er NLP (Neuro Lingvistisk Psykologi)?

NLP (Neuro Lingvistisk Psykologi) blev udviklet på baggrund af studier, som man lavede med velfungerende mennesker. Den består af nogle meget jordnære og praktisk orienterede psykologiske teorier, som bygger på ideén om, at vi kan lære hvordan velfungerende mennesker gør – og overføre deres ekspertise til os selv og andre. Det handler om hvordan vi strukturerer vores tanker og alt den viden, som kommer imod os i hverdagen, og hvordan disse har effekt på vores adfærd. Gennem NLP lærer du blandt andet om effektive tanker, teknikker til at forbedre dine kommunikations- og formidlingsevner, I arbejder med indre styrke, og hvordan I kan komme af med gamle, dårlige vaner. Det er i virkeligheden super effektivt i parterapi, fordi teorien arbejder med alle de grundlæggende ting, som kan gøre, at et forhold knaser. På Polonius hjemmeside kan du, udover at bestille tid til parterapi og lære mere om deres kurser i NLP.

Læs flere artikler om din sundhed her.