firmaarrangement København kan hjælpe jeres virksomhed

Så let er det med Firmaarrangement København

Virksomheder i København benytter sig meget af teambuilding events. Teambuilding er utroligt givende for mange virksomheder og har i de fleste tilfælde langsigtede fordele for både medarbejdere og virksomheders resultat. Et firmaarrangement som for eksempel teambuilding kan bookes igennem Firmaarrangement København. Her kan I få hjælp til jeres næste event.

Firmaarrangement København

After Work Arrangement er en af de virksomheder, som tilbyder teambuilding og andre firmaarrangementer i København. AWA tror på at bløde værdier er altafgørende for de hårde værdier. Derfor er det vigtigt at have gode medarbejdere, da det skaber gode resultater. Fælles oplevelser skaber bløde værdier i virksomheder. Teambuilding hjælper med at skabe sammenhold og bedre kommunikation blandt medarbejderne. Det er utroligt vigtigt at kunne samarbejde på en arbejdsplads. AWA garanterer gode oplever, hvor I lærer hinandens kompetencer, styrker og svagheder at kende. Det er vigtigt at kende hinanden på arbejdspladsen og det er helt klart en af de vigtigste værdier.

Flere forskellige aktiviteter

AWA garanterer gode oplevelser gennem deres mange samarbejdspartnere. AWA har også altid en repræsentant med til selve aktiviteten, som jeres virksomhed deltager i. Dette sikrer jer en tryg og sikker teambuilding dag, hvor I bare skal have det sjovt. Med teambuilding handler det om at finde den rette aktivitet for jer. Den rette aktivitet, som skaber den største værdi for medarbejderne og virksomheden. AWA tilbyder en lang række forskellige aktiviteter gennem deres mange samarbejdspartnere. Der er noget for enhver.

3 aktiviteter

I kan for eksempel vælge ‘Creative City Challenge’, som er den ultimative oplevelse. Denne aktivitet går ud på at opleve København på en helt ny måde. I skal blandt andet ud på byvandring og skattejagt, hvor I lærer at samarbejde om et mål. I kan også vælge ‘Gastro Battle’, hvor I bliver delt ind i hold og skal konkurrere om den bedste ret. I har også mulighed for at vælge ‘Flipper’, hvor I kan genopleve barndommens arkadespil. Denne aktivitet er utrolig god til at samle medarbejdere og samtidig have det sjovt.

Øg effektiviteten og motivationen

Gennem teambuilding kan jeres medarbejdere blive bedre til at samarbejde og kommunikere. Dette vil skabe effektivitet på arbejdspladsen og til dels også motivation. Der er lavet utroligt mange undersøgelser om at glade og motiverede medarbejdere skaber langsigtede fordele for virksomheder. Det er nemlig medarbejderne, som i de fleste tilfælde er virksomhedens vigtigste aktiv.

 

Flexleasing bliver benyttet af mange virksomheder. Har I nogensinde forhørt jer omkring det? Det er nemt og sikkert og så kan I sikre, at jeres medarbejdere kommer på arbejde.