Liggende sygetransport er din hjælp i og uden for Danmark

Liggende sygetransport er din hjælp i og uden for Danmark

Dette er scenariet: du er på ferie, men uheldet er ude og du falder lige oven på din arm. Den er brækket. Men du er i Østrig. Nu har du brug for en ambulance til skadestuen, men du kan DK Ambulancetjeneste tilbyde dig liggende sygetransport. I dag på bloggen skal det handle om når uheldet er ude. 

Liggende sygetransport er din hjælp i og uden for Danmark

DK Ambulancetjeneste sørger for liggende sygetransport både i Danmark og i udlandet, når skaden er sket. Du kan derfor trygt rejse rundt i hele Europa og brække en arm eller et ben, uden at være videre bekymret for, hvordan du kommer til hospitalet og hjem igen. Det er da en fantastisk service. Men hvad er en liggende sygetransport, tænker du? Forskellen på en liggende sygetransport og en ambulance er ikke stor, den yder nærmest den samme service. Men forskellen er, at der i en ambulance er mulighed for behandling under kørsel. Det er altså til situationer, hvor personen er i livsfare, men en liggende sygetransport mere er til en tryg kørsel til og fra hospitalet. Dog kan der godt behandles med bl.a. ekstra ilt og hjertestarter, hvis der mod forventning skulle opstå komplikationer.

Hvad omfatter servicen?

DK Ambulancetjenestes service med liggende sygetransport dækker kørslen til og fra hospitalet, privatklinikker, speciallæger, kiropraktorer samt fysioterapeuter. Og desuden kan liggende sygetransport også hjælpe med hjemkørsel fra lufthavn og hjemkørsel i hele Europa. Inde på DK Ambulancetjenestes hjemmeside (find linket længere oppe i blogposten) kan du sende en forespørgsel til en liggende sygetransport, og du kan også læse meget mere om denne service i deres online brochure. De går højt op i at vise den retteempati, omsorg og behandling i deres ambulancer uanset opgavens art, så du kan altid være sikker på en tryg og god oplevelse. Det er altid sjovt at være ude for et uheld, om det er af mindre eller større karakter. Derfor er DK Ambulancetjeneste sikker på løbende uddanne og opdatere deres personale i oplæringsprocedurer og kompetencevurderinger, så de sikrer sig, at de er af høj kvalitet. Det er på alle deres Ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere, også selvom de har gennemført deres uddannelse. Dette gør de ikke alene for DK Ambulancetjeneste selv, men også for at deres medarbejdere oplever at de faktisk gør en forskel for danskere i hverdagen.

Du kan læse meget mere her, om en personlig oplevelse med liggende sygetransport, og hvordan det kan gøre en forskel.