Hårtab hos kvinder

Prøv dette mod hårtab for kvinder

Der er mange kvinder, som oplever hårtab i deres liv. Nogle oplever det senere end andre og nogle oplever det allerede i begyndelsen af 20’erne. Uanset hvad er det helt normalt for kvinder at opleve hårtab, som det er for mænd. Der bliver dog ikke talt særlig meget om hårtab hos kvinder. For mange kan hårtab være et tabu og det er helst ikke noget man deler med andre. Det burde vi dog lave om på. Vi bør generelt være mere åbne omkring vores problemer og usikkerheder.

Hårtab hos kvinder – Tabu?

Hårtab er generelt lidt af et tabu. Der er ikke mange der taler om det, men det bør vi lave om på, så vi kan hjælpe hinanden. At sætte mere fokus på, at vi ikke er perfekte, kan virkelig gavne mange mennesker. Der er nemlig stadig personer, som føler, at de er de eneste i verden der har fejl. Det er især unge, som let falder ind under denne kategori. Ved at være åben omkring usikkerheder, kan vi forebygge usikkerheder hos unge og forhåbentligt være med at øge generationens selvværd. Hårtab hos kvinder er bare en af de mange.

Vil du gøre noget ved det?

Det er muligt at gøre noget ved hårtab. Der er mange klinikker i Danmark og rundt om i Europa, som kan hjælpe dig, hvis du har brug for det. Det er dog lidt af en stor beslutning og kan koste dig en del penge. Derfor skal du være sikker inden du går i gang med processen. Der er flere forskellige muligheder, men 1 ting er sikker. Det tager tid! Det kan tage helt op til et halvt år før du kan se resultater. I Danmark findes der en klinik, som har positive resultater hos 99% af deres kunder.

Hårklinikken i Danmark

Hårklinikken blev etableret i 1979 og har siden da hjulpet flere tusinde mennesker med deres hårtab. Deres klienter er både mænd og kvinder og det er typisk aldersgruppen 25 – 45 år. Hvis du ligger uden for denne gruppe, har du stadig mulighed for at blive klient hos Hårklinikken. Hårklinikken har flere forskellige metoder og valg af metode afhænger af den individuelle. Det er vigtigt at tilpasse behandlingen til den enkelte, så patienten kan få et positivt resultat inden 4 måneder. Dette er en del af Hårklinikkens mission og som du kan læse dig til, er de meget fokuseret på klientens behov.

 

Ejendomsservice i København kan hjælpe jer, hvis jeres ejendom har brug for en vicevært.