En lækker pilleovn

Tips til din nye pilleovn

De autentiske og italienske pilleovne er super lækre. De er lavet i et helt nyt og lækkert design, som du ikke bør gå glip af. De er typisk lavet i høj kvalitet, så de holder længere end de traditionelle brændeovne. En pilleovn er en fuldautomatisk brændeovn, som benytter træpiller som brændsel. Så længe man har fyldt træpiller på pilleovnen, kan den alt efter modellen være selvkørende. På den påsatte termostat, kan man også regulere varmen samt hvor mange træpiller, som den skal fylde på.

Dianapilleovn er et sikkert valg

Hvis du køber en pilleovn fra Dianapilleovn, kan du være sikker på, at det er høj kvalitet. Deres pilleovne er nemlig nøje udvalgt af deres eksperter. Gennem en lang årrække har eksperterne testet de forskellige pilleovne, som er blevet produceret over hele verden. Eksperterne er nået frem til, at det er de italienske pilleovne fra Thermorossi og Edilkamin, som er de bedste på markedet. Udover selve funktionen af modellerne er udseendet og designet også helt i top. Pilleovnene fra disse to anerkendte mærker har et minimalistisk udseende og kan derfor også passe ind i de fleste hjem.

Vælg den rigtige model

Der findes flere forskellige modeller af pilleovnene. Disse forskellige modeller differentierer sig på virkningsgrader og varmeeffekter. Først skal du beslutte dig om du skal opvarme et eller flere rum i dit hjem. Hvis det kun er ét rum, som du skal opvarme, kan du enten købe en pilleovn med naturlig konvektion eller en rumblæser. Hvis du ikke kan beslutte dig mellem de to forskellige typer, kan du også få en pilleovn, hvor begge funktioner er installeret. Hvis du skal opvarme flere rum, så er disse simple funktioner ikke nok. Til opvarmning af flere rum skal du bruge en ovn med varmeflytning.

Husk vedligeholdelse

Det er vigtigt at holde sin pilleovn vedlige. På denne måde kan den nemlig holde i rigtig lang tid. En pilleovn er relativt nem at vedligeholde, så længe du får husket at få det gjort. Det allervigtigste er at tømme skuffen under ovnen for aske. Hvis du glemmer dette kan området omkring din pilleovn hurtigt blive beskidt. Du skal tømme din pilleovn alt efter forbrug, men hvis du bruger den meget, så skal du typisk tømme skuffen hver dag med din støvsuger. Husk at din pilleovn bør få et servicetjek minimum 1 gang om året af en ekspert fra Dianapilleovn.

 

Teltudlejning kan være vigtigt, hvis du skal holde et udendørs event.