Teltudlejning til fest

Nye tips til teltudlejning

Teltudlejning er en god løsning til dig, som skal holde en udendørs fest. I Danmark kan man aldrig være sikker på om vejret holder. Vejret i Norden er nemlig utroligt usikkert og man kan derfor aldrig være 100% sikker. Vejret kan hurtigt ændre sig fra dag til dag selvom solskinnet er blevet lovet af meterologerne. Derfor giver jeg dig nogle tips til teltudlejning, hvis du skal holde en udendørsfest i nærmeste fremtid.

FSU er et sikkert valg til teltudlejning

Fyns Serviceudlejning er et sikkert valg, når du skal bruge teltudlejning. Fyns Serviceudlejning udlejer telte, udstyr og andet service til alle byer i Danmark. FSU er totalleverandør af et kæmpe udvalg, så derfor skal du ikke være i tvivl om, at FSU har lige netop det, som du skal bruge. Efter aftale opsætter de din bestilling og tager det ned igen efter din fest. Man kan faktisk sige, at det ikke bliver nemmere for dig.

Vælg den rigtige størrelse

Det er vigtigt at vælge teltet i den rigtige størrelse. Der er ikke noget værre end at leje et telt, som er helt forkert i størrelsen. Derfor skal du have forberedt gæstelisten før du bestiller teltet. FSU kan dække op til hele 11.000 spisende gæster, så hvis du skal holde en stor fest med op til 11.000 siddende gæster, så er det muligt med FSU.

Gennemsigtigt telt for bedre udsyn

Hvis du gerne vil have den fulde oplevelse når du lejer et telt, så bør du prøve et gennemsigtigt telt. Gennemsigtige telte giver nemlig en god udsigt. Det gør det muligt både at se ind og ud uanset vejret. Det er helt klart værd at prøve, hvis man føler sig lidt vovet og spontan. Hvis man holder sin fest i en smuk have eller ude i naturen er et gennemsigtigt telt det perfekte valg.

Husk at lej stole og borde

Det er yderst vigtigt at leje stole og borde, når man holder en fest. Det kan jo ske, at gæsterne bliver trætte i kroppen af at danse hele natten. Her er stole og borde perfekte til en lille pause. Hvis du skal servere mad til festen, er stole og borde i denne sammenhæng også vigtige. Det ville være træls for gæsterne ikke at kunne sidde ned og spise og drikke. Derfor kan jeg kun anbefale dig at overveje stole og borde til din fest.

 

Mangler I et sted at holde jeres firmafest? Så bør du overveje Firmaarrangement København, som er placeret i Valby i København.