En øjenlågsoperation er vejen til glæde

En øjenlågsoperation er vejen til glæde

I dag på bloggen skal det handle om glæde ved sit udseende, nærmere bestemt en øjenlågsoperation. Det er ikke bare af overfladiske årsager, at vi skal tale om dette, men faktisk fordi mange personer i dag lider af tunge øjenlåg, som kan være generende i mange situationer. Læs med.

En øjenlågsoperation er vejen til glæde, hvis du f.eks. har tunge øjenlåg

En øjenlågsoperation er vejen til glæde

Mange personer lider af tunge øjenlåg i dag. Men hvad skyldes det? Der kan være forskellige årsager til, at netop du får tunge øjenlåg. Det kan være genetisk fordi du for eksempel har lavt siddende øjenbryn, det kan være på grund af alkohol, eller bare noget, som udvikler sig med årene. Men hvad sker der helt præcist? Det kan jeg sagtens forklare dig. Du kan også læse meget mere om det på Bonnie Erichsens hjemmeside, hvor de foreklare, at “Menneskets øjenæble ligger godt beskyttet i fedt, som er omgivet af tynde hinder. Dette fedt kan pose ud som et brok og lægge sig bag muskulaturen, der omgiver øjet. Dette er helt naturligt, og fedtansamlingerne bag øjet øges som regel med alderen.” En øjenlågsoperation kan hjælpe dig af med dette problem, og denne kan du blandt andet få foretaget hos Bonnie Erichsen. 

Pris og andre informationer

Prisen på en øjenlågsoperation består af tre forskellige elementer, hvoraf du skal vælge to. Du skal til konsultation, før din operationer, og denne ligger på 800 kroner hos Bonnie Erichsen. Herefter er prisen på operationen afhængig af, om du vil lokalbedøves eller i fuld narkose. Dette koster hhv. 11.000 kroner og 15.000 kroner, så det er væsentligt dyrere at komme i fuld narkose. Dette aftaler du med lægen, under din konsultation. Derudover pålægges alle priser 6% forsikringsgebyr i henhold til patientforsikringen, mens efterfølgende kontrol og evt. anden konsultation er uden beregning. 

Kan der komme komplikationer? Hvis du sidder med dette spørgsmål, så lad os lige tale lidt om det. Bonnie Erichsen fortæller at komplikationer efter en øjenlågsoperation hører til sjældenhederne, men  det kan selvfølgelig stadig ske og bør derfor være med i dine overvejelser, før du får foretaget operationen. Hun fortæller også, at det er vigtigt ikke at fjerne for meget hud, muskel eller fedt, da det kan påvirke øjets facon. Hvis der forekommer efterblødning, så vil dette vise sig ved udtalt hævelse og misfarvning omkring øjnene. Dette behandles med isposer. Til sidst fortæller hun. at betændelse er meget sjælden, men hvis det sker, så behandles det med antibiotika. Læs mere om operationer her.