Liggende sygetransport til mindre akutte patienter

Liggende sygetransport til sygetransport

Er du eller en i familien ofte syg og har tit brug for at blive transporteret til diverse medicinale faciliteter? Når man har det skidt, men ikke føler at det er så akut at man behøver at ringe til en ambulance, så er man i en underlig situation. Man skal nemlig helst til lægen og hvis der ikke lige er nogen der kan køre en, kommer man nok aldrig derhen. Liggende sygetransport giver sygdomsramte muligheden for at blive transporteret i en mere rolig maner.

Liggende sygetransport VS almen ambulance 

Når man kigger på et køretøj der er beregnet til liggende sygetransport og derefter et der er beregnet til en almen ambulance, er der faktisk ikke særlig stor forskel. Meningen ved liggende sygetransport er blot at kunne transportere patienter der ikke har brug for akut behandling. Derfor har et køretøj beregnet til liggende sygetransport ikke alt det udstyr der skal til for at behandle en akut patient undervej, hvilket giver meget god mening. Når det så er sagt er den, ligesom en normal ambulance ledsaget af professionelle redere. Dette er folk der er uddannet i fag og derfor virkelig ved hvad der skal til når man har med patienter at gøre. På denne måde sikrer man også at patienten og de pårørende er ved godt mod, under hele transporttiden.

Hvilke besøg kan jeg bruge denne tjeneste til?

Når du benytter dig af liggende sygetransport, så kan du principielt blive transporteret til enhver aftale hos læger, klinikker, specialklinikker, hospitaler og meget mere. Altså hvis du har en medicinal aftale, kan tjenesten benyttes.

Herudover kan man også få hjælp til transport frem og tilbage fra lufthavnen, i tilfældet af at man skal ud og rejse. Til sidst men ikke mindst, kan syge patienter inden for EU altid blive kørt HELE VEJEN hjem.

Min oplevelse med liggende sygetransport  

I forbindelse med at min morfar han var kommet lidt op i årene og ikke havde mulighed for at få udstedt et nyt kørekort var det på en eller anden måde rart altid at vide at man har en backup. Hvis han gik hen og blev syg, eller blot skulle besøge sin læge som man gør mere jævnligt jo ældre man bliver, kunne han blot ringe til liggende sygetransport. Vi havde en fantastisk oplevelse med tjenesten og det gav en hel masse ro i sjælen at der altid var professionelle reddere ombord.

Teltudlejning er perfekt til en udendørs fest, læs mere via linket.